10. kolo: Kuks - Mladé Buky "B" 2:0 (0:0)

15.10.2013 10:21

Góly: Odvárka, Coufal

ŽK: Pišl

ČK: -

Rozhodčí: Matras - LAIK, LAIK

Diváci: 30

Sestava: Benček - Picha, Sýkora, Klust J., Pospíšil (Staněk) - Pojezdný, Klust V., Pišl, Kopecký (Petera D.) - Odvárka (Vohnout T.), Felgr (Coufal)

 

   V desátém kole přisoudil los Kuksu Mladé Buky. První poločas byl výsledkově vyrovnaný, ale herně byla lepší Jiskra, která bohužel nedokázala využít ani jednu ze svých velkých šancí. Útok byl prakticky nulový, a tak si to záloha neměla s kým nahrát. Obrana hrála bezchybně, ale také se jí nikdo téměř nenabízel do kombinace.

   Do druhého poločasu naskočilo do útoku duo Coufal - Petera a už to bylo znát. Tito dva hráči skvěle napadali rozehrávku soupeře a odměnou pro Kuks byly konečně vstřelené branky. Nejprve se prosadil nikým nehlídaný Odvárka - 1:0. Potom následovala další hromada šancí, ale buď skončily mimo branku nebo střelám chyběla dostatečná razance. Pojišťující branku vsítil David Coufal a všem hráčům Jiskry i fanouškům se hned dýchalo lépe. Karel Benček si připsal čtvrtou nulu v této sezóně.

   Nutno říct, že druhý poločas byl lepší i kombinačně, skvěle se zapojovali do útočné fáze krajní obránci a pomohli tak i oni Jiskře k vítězství 2:0. Další zápas sehrajeme příští neděli v Hajnici, která zatím vede tabulku.

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421