16. kolo: Kuks - Lánov 1:2 po pen. (1:1)

21.04.2014 16:15

Góly: Pišl

Penalty: 1:3 (Pišl)

ŽK: Pišl

ČK: -

Rozhodčí: Trejbal - Matras, Herák

Diváci: 60

Sestava: Benček - Kopecký, Roman, Staněk, Pospíšil - Odvárka (Felgr), Otava, Pišl, Hudok (Kancnýř) - Vohnout T., Petera (Hruška)

  

   Do zápasu jsme vstoupili nebojácně a byli jsme to právě my, kdo se tlačili dopředu, ovšem obrana Lánova byla takřka neprůchozí. Středem to nešlo, a tak se to zkoušelo po krajích, což se celkem dařilo, ale centry většinou sbíral brankář hostí a když už se Kuksu podařilo zakončit, tak mimo tři tyče. První branky jsme se přeci jen dočkali my. Vláďa Pišl vypálil nechytatelnou pumelici z velké dálky, míč zaplaval a Kuks překvapivě vedl - 1:0. Za pět minut bylo ovšem srovnáno, když se hosté prosadili z přímého kopu zhruba ze sedmnácti metrů, Benček nestihl ani zareagovat.

   Druhý poločas už nebyl tolik týmový, každý to bral spíše na sebe, zejména Otava, Kopecký a střelec Pišl. To ovšem nikam nevedlo. Na druhé straně se také nic nedělo, hosté byli doslova bezzubí. Ke konci zápasu se do šance dostal Vohnout, když obdržel dobrou přihrávku, ale místo zakončení hledal lépe postaveného hráče a bylo po akci. Největší šanci rozhodnout měl střídající Hruška, ale trestuhodně vůbec netrefil bránu hostí, a tak došlo asi ke spravedlivé dělbě bodů.

   Penalty ovládli hosté, kteří se ani jednou nemýlili. Za domácí se sice trefil Pišl, ale Kancnýř branku minul, a tak získal Lánov plusový bod do tabulky.

   Příští zápas zajíždíme na půdu Chvalče.

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421