B-tým: Kuks B - Hajnice 4:3 po pen.

20.06.2011 17:00

Góly: 2x Šulc, Coufal D.

Penalty: 2:0 (Šulc, Roman)

ŽK: -

ČK: -

Diváci: 30

Rozhodčí: Mrkvička

Sestava: Staněk - Roman, Materna, Koprda O., Skvrna (Kašpar) - Branda, Prokůpek, Šulc, Petera T. - Coufal D., Texl (Siksta)

   Ačkoliv měl Kuks "B" poslední zápas hrát doma, týmy se nedohodli, a tak se nakonec hrálo v Hajnici. Tým přivezl čtyři dorostence a jednoho hráče A-týmu. První poločas se hrálo do kopce, a tak nebylo lehké se vůbec dostat před soupeřovu branku. První velkou šanci po Romanově přihrávce zužitkoval gólově Coufal, ale rozhodčí viděl ruku při zpracování a branku neuznal. Druhá šance už skončila 1:0. Hosté se ovšem rychle oklepali a měli několik nebezpečných gólovek, které pokryl Staněk. Na jednu bohužel v prvním poločase nestačil, po krásném Pilařově sólu dokázal míč pouze spomalit, ale ten se při smůle Kuksu dokutálel do sítě - 1:1.

   Druhý poločas se hrálo z kopce, a tak se dalo očekávat, že to půjde samo. První velká šance Kuksu a dorostenec Coufal mohl slavit svůj padesátou letošní branku - 2:1. PO tomto gólu jakoby jsme vypadli z tempa hry a to se nám vymstilo. Pilař napřáhl ze šestnáctky a překonal Staňka - 2:2. Zápas hajničtí otočili po dlouhém rohovém kopu, kde nakonci vápna číhal Šereš a nemýlil se - 2:3. Kuks nechtěl nechat Hajnici nic zadarmo. Velká šance Coufala skončila na břevně. Poté běžel Coufal na bránu byl dvakrát faulovaný, ale píšťalka sudího Mrkvičky byla němá. V 89. minutě vzal vše do rukou Šulc a prokupla obrovská radost - 3:3.

   V pokutových kopech šli první kopat domácí, Šulc proměňuje, hajnický zadák nikoliv, za Kuks si staví míč Petera, ale Vancl bohužel jeho směr vystihl. Za Hajnici mohl vyrovnat Pilař, ale Staněk i druhou penaltu chytá. Rozhodnout tedy může kuksovský Roman, a z přehledem proměňuje.

  Děkuji všem kluků za předvedený výkon, nasazení a bojovnost v zápase. Chtěl bych vyzdvihnout výkony Davida Šulce a Michala Staňka. Uvidíme se na podzim!

(Tomáš Roman)

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421