B-tým: Kuks B - Horní Maršov 0:4

08.08.2010 15:01

Góly: -

ŽK: Kopecký, Komárek, Coufal L.

ČK: -

Diváci: 20

Rozhodčí: Langer

Sestava: Coufal L. - Materna (Skvrna), Kopecký, Picha, Komárek - Jarůšek (Otava), Špůr, Pavlas, Staněk (Dubecký) - Texl, Kriegler (Kašpar)

 

     Ke svému historicky prvnímu zápasu nastoupil celek B týmu z Kuksu. Za slunného nedělního odpoledne viděla hrstka příznivců obou týmu celkem pohledný fotbal.

   Béčko doplněno o několik posil z dorostu drželo prvních pár minut nadějný výsledek. Tlačilo se do šancí, ale nedokázalo se prosadit v koncovce. To soupeř na tom byl lépe. Do přestávky dokázal prostřelit jinak hrajícího gólmana Coufala L. hned 2krát. I když vzadu čistil prostor výborně hrající Kopecký, přesto obrana dost často hořela.

   Do druhého poločasu šli domácí s tím, že se pokusí zkorigovat nepříznivý výsledek. To se ale nepodařilo a navíc inkasovali další dva góly. Horní Maršov poprávu zvítězil 0:4. Už od začátku byl zápas emocionálně vypjatý neboť rozhodčí Langr opět předvedl nevyrovnaný výkon. To vyústilo k několika trestům v podobě žlutých karet. Nejvíce se rozčiloval náš brankář Coufal následován již tradičně Kopeckým. Podtrženo sečteno, Béčko zase tak špatný výkon nepředvedlo a už se těší na Áčko :)

(Michal Staněk)

Hráč zápasu: Kopecký

Smolař zápasu: Coufal L.

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421