Chvaleč - Kuks 2:11 (1:10)

03.06.2012 20:56

Góly: 5x Všetečka, 3x Coufal, 2x Prokůpek, Pišl

ŽK: Prokůpek

ČK: -

Rozhodčí: Herák

Diváků: 20

Sestava: Kopecký - Pospíšil (Komárek), Staněk, Klust, Roman (Materna) - Majoroš, Prokůpek, Pišl, Gorol - Všetečka (Felgr), Coufal (Odvárka)

 

   Na tento zápas jsme se těšili, dal se očekávat vyrovnaný zápas sousedů z tabulky. Kuks byl tento zápas před Chvalčí pouze o skóre. Ovšem po příjezdu do Chvalče nás překvapilo nepřipravené hřiště, žádní diváci ani žádní hráči. Potom se, ale již vše dalo do chodu. Chvalečských se nakonec sešlo dvanáct, ale po nejspíše náročném předešlém dni se jim moc hrát nechtělo. To hosté se na zápas těšili.

  V první půli jsme se prosazovali více než snadně. Na malém hřišti se nám dařilo překonávat obranu, jako dlouhými pasy na naše rychlé útočníky, tak i pomocí křídelní hry. Již ve druhé minutě jsme vedli o tři branky a nevěřili vlastním očím. Poté se domácím podařilo snížit, ale potom už na trávníku kralovali pouze hosté. Do poločasu nasázeli soupeři ještě sedm branek. Poločas tedy končí jednoznačným výsledkem 1:10.

   Druhý poločas už na góly tolik bohatý není, spíše se často ocitáváme v ofsajdovém postavení nebo končíme na brankáři domácích. Během druhého poločasu dochází také k rychlým střídáním, aby si zahráli opravdu všichni. Ještě než vynuceně kvůli zranění opustil hřiště Coufal, tak zvýšil skóre - 1:11. Poslední slovo ke konci zápasu měli chvalečtí, když kuksovským bekům utekl střídající útočník - 2:11.

   Shrnutí hry Kuksu: V brance nastoupil Kopecký, který neudělal žádné zavážné chyby. Výkopy i pár zákroků, co měl se povedly. Obranná řada působila dobře, skvěle ji pomáhali tvořící záložníci Pišl s Prokůpkem. Po stranách, co se týče centrů a přihrávek skvěle zahráli oba krajní záložníci. Útočné duo Coufal - Všetečka? Skvěle odehraný zápas, skvělé vyhledávání místa na hřišti, dobré zakončování. 

   Příští zápas sehrajeme v neděli od 14 hodin doma s Maršovem. Prodlouží Kuks sérii na 6 vítězství v řadě? (hlasujte v anketě)

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421