Kuks - Horní Maršov 2:2 (1:1)

06.02.2022 13:34

Góly: Roman, Cibulka

Bez karet.

Rozhodčí: LAIK

Diváci: 10

Sestava Kuksu: Malý - Vágner, Petr, Pospíšil - Cibulka, Munzar, Roman, Sochor, Šibor - Farhani, Viesner

Střídali: Bark, Poláček

 

Pro některé byl dnešní zápas vůbec první kontakt s balónem od posledního podzimního zápasu a podle toho to také vypadalo. Na obou stranách bylo po celý zápas hned několik nepřesností. Skóre zápasu jsme otevřeli my, bohužel do naší branky, když se po nepovedeném odkopu trefil Vágner. Kuksu se podařilo vyrovnat po odraženém míči a přesné střele Romana - 1:1. Soupeř si v první půli vytvořil ještě jednu vážnější šanci, ale ta skončila na tyči. Na druhé straně jsme měli hned několik šancí my, ale žádná neskončila v síti.

Ve druhé půli byl scénář podobný, Maršov dobře kombinoval ve středu hřiště, ale vážnější šanci si nevytvořil. Branku jsme jim darovali opět po naší chybě a špatné komunikaci, tentokrát při rozehrávce - 1:2. Od této chvíle jsme přebrali dá se říct otěže zápasu a hosté hrozili spíše z protiútoků. Vypracovali jsme si hned několik šancí, které jsme bohužel zahodili, nastřelili jsme konstrukci branky a nedali i to, co snad ani nejde nedat. Nakonec se nám podařilo vyrovnat, když se na dvakrát prosadil Cibulka - 2:2.

Díky do Maršova jedenácti statečným za změření sil.

Pochvalu od trenéra si vysloužil Láďa Petr, který nastoupil na pozici středního obránce. V Kuksu je prozatím na zkoušku.

 

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421