Kocbeře - Kuks 6:0

28.02.2010 18:48

Góly: -

ŽK: -

ČK: -

Diváci: 10

Rozhodčí: Odvárka

Sestava Kuksu: Coufal D. - Pospíšil, Roman, Petera, Šimek - Texl, Benček, Špůr, Komárek - Všetečka, Vohnout

Střídali: Felgr, Materna, Skvrna, Mikeš, Kopecký a Přeučil

 Info o zápase...

   Své první přípravné utkání sehráli naši borci s Kocbeří na umělé trávě v Novém Městě nad Metují.

  Do prvního poločasu jsme nevstoupili dobře, měli jsme před soupeřem zbytečně velký respekt a to bylo rozhodující. Kocbeře udeřila hned ze začátku, když obléhala šestnáctku Kuksu, ke sražené střele se dostal Šmíd a otevřel skóre - 1:0. V zápětí se před Kuksovskou brankou děly strašné věci, míč chtěl uklidnit co nejdál od branky Jirka Šimek, ale míč mu sklouzl a skončil v bráně - 2:0. Pak se hra trochu uklidnila a Kuks se dostával pomalu ale jistě na polovinu soupeře, ale defenzíva Kocbeře je k ničemu nepustila. Třetí branku vsítil hlavou Zaydlar po krásně zahraném rohovém kopu. Na poločasových 4:0 zakončil svou druhou trefou Šmíd. Musíme podotknout, že Kuks první poločas skvěle podržel brankář Coufal, nebýt jeho zákroků, tak mohlo dojít k debaklu.

  Po krátké pauze začal druhý poločas. Kuks začal držet více míč na svých kopačkách a nepouštěl už soupeře tolik do šancí. Dokonce si vypracoval dvě šance, když Vohnout utekl po lajně a ocitl se zcela sám před brankářem, ale nevyzrál na něj. Druhou velkou šanci měl Přeučil, který tvrdou střelou prověřil brankáře Nápravníka. Poté kopala Kocbeře přímý kop a zkušeně hlavou posunul Poloprudský a míč skončil v síti - 5:0. Konečné slovo měla opět Kocbeře, když se do sóla dostal Horák a završil na 6:0.

  Chceme poděkovat našim klukům za předvedený výkon ve druhém poločase a popřát Kocbeři, aby se jí i nadále dařilo v bojích o postup. Další zápas změří Kuks síly s Radvanicemi.

(Tomáš Roman)

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421