Kuks - Bernartice 2:0 (0:0)

27.05.2012 20:30

Góly: Prokůpek, Všetečka

ŽK: -

ČK: -

Rozhodčí: Říha

Diváků: 50 (10 votroků)

Sestava: Prokůpek - Pospíšil, Staněk, Klust, Roman (Materna) - Kopecký, Majoroš, Pišl, Gorol (Komárek) - Všetečka, Coufal (Kancnýř)

(pozn.: Druhý poločas nastoupil v brance Kopecký a na jeho místo nastoupil Prokůpek)

   

   K dalšímu, již 23. kolu se připravovali borci z Kuksu, jejichž dalším soupeřem měly být tápající Bernartice. Ti obsazují poslední příčky tabulky a rozhodně nevykazují tak kvalitní výkony, jaké jsme u nich mohli zaregistrovat v minulosti. Zápas odstartovala minuta ticha a za podpory menší skupinky hradeckých fans, mohl Kuks vyrazit za dalšími 3 body a prodloužit tak výbornou sérii na 4. utkání bez prohry. Rozhodčím byl pan Říha, jenž je považován za vůbec jednoho z nejlepších.

   Nastupujeme v celkem silné sestavě, avšak i dnes nám chybí stále zranění Petera či Benček. Kapitánskou pásku tedy obléká na svou paži znovu Roman. První poločas příliš pohledný fotbal neukázal. Spousta neproměněných šancí kuksovských útočníků přidělávala vrásky celému týmu. Po nastřelení dvou tyček a břevna střelecká mizérie pokračovala a poločas skončil bez gólů. V první půlce bránil kuksovskou svatyni Prokůpek, ale kromě dvou výkopů od brány neměl vůbec žádnou práci. Proto se do druhého poločasu vyměnil s Kopeckým, jenž do brány vlez dobrovolně. Ale ani on se vůbec nezapotil.

   Do druhého poločasu jsme nastoupili beze změny v sestavě. Ta přišla zhruba po 15ti minutách.. a přinesla zasloužené ovoce. Místo Gorola nastoupil Komárek, místo Romana Materna a kapitánskou pásku převzal Staněk. Hned po střídání se na hranici velkého vápna uvolnil skvěle Prokůpek a tváří v tvář doposud nejistému gólmanovi hostí nedal šanci a otevírá skóre zápasu ve prospěch domácích - 1:0. Druhý a vlastně i poslední gól měl na svých bedrech kuksovský Ballotteli Všetečka. Po kombinaci s Coufalem se ocitá sám ve vápně před prázdnou bránou a gólmanovi z Bernartic spolu s obranou zbyly jen oči pro pláč - 2:0. Za zmínku už stojí jen pár hlaviček po rohových kopů, kdy se ani na dvakrát neprosadil Pišl nebo sólo Všetečky, kterýmu stál v cestě už jen skvěle vyběhnutý gólman, jenž jeho střelu vychytal. Jinak se nic příliš pohlednýho neudálo. Kuks sice 3 body získal a sérii prodloužil, ale pořádně se na ni nadřel. Díky skóre však v tabulce přeskočili Chvaleč a nyní obsazujeme 7. příčku.

  

   Fotky ze zápasu ZDE

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421