Mostek "B" - Kuks 0:6 (0:3)

28.02.2022 10:42

Góly: 2x Viesner, Munzar (z pen.), Zilvar, Sochor, Šulc

Bez karet.

Rozhodčí: Bittman - LAIK, LAIK

Diváci: 30

Sestava Kuksu: Pospíšil - Slabý, Petr, Zilvar, Vágner - Šibor, Munzar, Fišer, Bark - Petrásek, Viesner

Střídali: Baláž, Sochor, Šulc

 

Druhé přípravné utkání před jarní částí jsme sehráli na umělé trávě ve Vrchlabí a naším soupeřem byla rezerva Mostku. S tímto soupeřem se dobře známe a hrát proti sobě budeme i v jarní části.

Do zápasu jsme vstoupili aktivně a míč jsme měli na kopačkách především my. Soupeři se prakticky nedařilo usadit na naší polovině, měli sice pár brejků, ale s nimi si obrana Kuksu poradila. Na druhé straně byly k vidění šance, ale také góly. Hned ten první vstřelil ,po odpískané ruce ve velkém vápně, z penalty Munzar - 0:1. Díky našemu pressingu na obranu domácích a brankáře jsme byli odměněni druhým gólem, který do prázdné branky vstřelil Viesner - 0:2. Jednu z pěkných individuálních akcí předvedl Šibor, který si navedl míč na střed a vyslal krásnou střelu, která ovšem skončila na tyči. Do poločasu jsme se však nakonec trefili ještě jednou, jmenovitě Zilvar, který zpoza vápna trefil nártem přesně mosteckou branku a zvýšil skóre - 0:3.

Ve druhé půli bylo naše aktivita a převaha na hřišti opět jasně vidět. Přidali jsme další dvě branky, o které se postaral Viesner, pro kterého to byl již druhý gól v zápase a také si svou premiérovou branku připsal Sochor - 0:5. Po hodině hry se dostal na hřiště také Šulc, který se trefil parádně na vzdálenější tyč zhruba po minutě a půl na hřišti - 0:6. Další branky už jsme nepřidali, a tak vítězíme výsledkem 0:6.

Pro nás bylo důležité odehrát tento zápas, po fotbálcích v hale jsme konečně zase vyběhli ven a mohli rozložit síly mezi všech 14 hráčů, kteří do Vrchlabí dorazili. Potěšením je určitě čisté konto Pospíšila, vstřelené branky a především týmový výkon. Soupeři děkujeme ze sehrání zápasu.

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421