1. kolo Pohár FAČR: Kuks - Mostek 3:4 po pen. (2:1)

03.07.2023 14:19

Góly: 2x Fanta, Hanek

Penalty: 3-5 (Fišer, Šibor, Hrneček)

ŽK: Hušek, Zlámal

ČK: -

Rozhodčí: Vinš - Brodina, LAIK 

Diváci: 50

Sestava Kuksu: Pišl (61. Šibor) - Malý, Munzar, Pospíšil, Vágner (69. Hušek) - Fusek (72. Matras), Lustig, Zlámal, Hanek - Žaluda (61. Hrneček), Fanta (61. Fišer) 

 

POHÁROVÉ UTKÁNÍ SKONČILO REMÍZOU, NAKONEC SE Z POSTUPU RADOVAL MOSTEK, KTERÝ LÉPE ZVLÁDL PENALTOVÝ ROZSTŘEL!

Středeční dohrávka nabídla zajímavé střetnutí s týmem FK Mostek. Hosté šli do vedení po úvodní čtvrthodině, když se z penalty prosadil Špidlen. Domácí však nesložili zbraně a ještě do poločasu skóre otočili ve svůj prospěch, když se dvakrát prosadil Kuba Fanta! Na první branku si připsal asistenci Pišlik, který dlouhým výkopem poslal Kubu do samostatného sóla - krásná akce!

Ve druhém poločase se nám podařilo odskočit soupeři na rozdíl dvou branek, když se premiérově v dresu Jiskry zapsal mezi střelce Filda Hanek. Toto vedení bohužel nevydrželo dlouho. Hostující Špidlen vypálil zpoza vápna a jeho střela bohužel před Pišlikem skočila. Dvě minuty na to navíc přišla vyrovnávací branka, když Špidlen zkompletoval hattrick, opět z penalty. Poté jsme byli nuceni vystřídat zraněného brankáře, kterého nahradil Péťa Pospíšil. Další branka už nepadla, a tak se šlo na penalty.

V nich se ani jeden z hostujících střelců nemýlil, naopak u domácích byl Hlušičkou vychytán Filda Malý.

Soupeři gratulujeme k postupu a budeme se těšit na další podzimní střetnutí.

 

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421