13. kolo: Kuks - Mostek 1:2 (1:0)

05.11.2023 18:09

Góly: Fanta

ŽK: Baláž, Fanta, Munzar

ČK: Baláž

Rozhodčí: Rohrbacher - Ilchenko, Diviš

Diváci: 50

Sestava Kuksu: Pospíšil - Žaluda, Baláž, Munzar, Vágner - Malý, Sochor, Fišer, Šibor - Fanta, Pojezdný

Střídali: Hušek, Roman, Hrneček, Mlauzi

 

V ZÁPASE S MOSTKEM JSME SICE VEDLI, ALE HOSTŮM SE PODAŘILO UTKÁNÍ OTOČIT A TĚSNÝ VÝSLEDEK SI POHLÍDAT!

Už od začátku regionálního derby bylo znát, že zápas bude díky těžkému terénu spíše bojovný a moc technických fines nepřinese. Do vedení se dostali hosté, ale branka nebyla uznána kvůli údajnému ofsajdu. Na druhé straně zahrozil Fantič, když si udělal prostor mezi třemi obránci, obešel i brankáře Hlušičku, ale jeho střele zamezil ve skluzu jeden z bránících hráčů. Fantiče to však nemuselo mrzet, protože minutu na to si naběhl na centr a míč umístil hlavou za háčky - 1:0. Ještě před koncem poločasu byl faulován ve vápně Hrnec, ale píšťalka sudího zůstala němá.

Do druhé půle jsme nenastoupili dobře a hned z kraje inkasovali branku z kopaček Hampla - 1:1. Po hodině hry otočil skóre ve prospěch Mostku Krkonoška - 1:2. Poslední půlhodina už byla spíše bitvou a přehlídkou osobních soubojů a také spousty faulů. Kuksu se vyrovnat nepodařilo a hosté své hubené vedení nenavýšili.

Doma prohráváme podruhé v řadě. Příští týden zajíždíme k poslednímu podzimnímu utkání a budeme si chtít určitě spravit náladu zlepšeným výkonem a nejlépe třemi body do tabulky.

 

 

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421