18. kolo: Janské Lázně - Kuks 2:1 (1:1)

14.04.2024 13:13

Góly: Fanta

Bez karet.

Rozhodčí: Dušek - Obermajer, LAIK

Diváci: 50

Sestava Kuksu: Pospíšil - Žaluda, Sochor, Tichovský, Munzar - Vágner, Lustig, Pojezdný, Hanek - Fanta, Fišer

Střídali: Malý, Fusek, Roman, Baláž, Šibor, Mlauzi

 

V LÁZEŇSKÉM MĚSTĚ JSME SAHALI MINIMÁLNĚ PO BODU, NAKONEC ODJÍŽDÍME S PRÁZDNOU!

Dalo se očekávat, že utkání s "Jánkami" bude podobně vyrovnané stejně tak jako na podzim. V utkání nakonec rozhodli maličkosti. K našemu prvnímu ohrožení branky soupeře došlo až ve 30. minutě a hned skončila brankou, když se prosadil Fantič - 0:1. Domácím se podařilo vyrovnat těsně před přestávkou, kdy nejprve zahrávali rohový kop, ale prosadili se až po důrazu ve vápně nekompromisním zakončením k tyči - 1:1. 

Ve druhé půli byla hra opět podobná jako v té první. Fotbal se dost kouskoval odpískáním drobných faulů, a tak se zhruba padesátce fanoušků asi moc nelíbil, protože hra neubíhala plynule a spíše se nehrálo, než hrálo. Domácí měli možnost zahrávat několik přímých kopů z dobré pozice, ale ani jednou netrefili zařízení. Prosadili se opět po závaru před brankou, zhruba deset minut před koncem - 1:2. Kuks vsadil vše na jednu kartu a zkusil hru na tři obránce, do velké šance hlavou se dostal Fantič, ale brankář byl na místě. 

Venku tedy na jaře opět prohráváme o jednu branku, ale soupeři jsme rozhodně nic nedarovali. Zjednat nápravu můžeme už příští neděli, kdy hostíme Kunčice nad Labem.

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421