24. kolo: Kuks - Prosečné 4:1 (3:1)

27.05.2024 16:15

Góly: 2x Fanta, Hrneček, Lustig

ŽK: Vágner

ČK: -

Rozhodčí: Petrů - LAIK, LAIK

Diváci: 50

Sestava Kuksu: Pospíšil - Malý, Tichovský, Baláž, Munzar - Vágner, Lustig, Pojezdný, Hanek - Fanta, Fišer

Střídali: Roman, Cibulka, Hrneček, Šibor, Fusek, Zlámal

 

KUKS SI PORADIL S TÝMEM PROSEČNÉ! FANTIČ NADÁLE ŘÁDÍ, ZAPSAL JIŽ 20. TREFU V SEZÓNĚ!

V utkáním hraném před zhruba padesáti diváky se dostali do vedení krátce po úvodu hosté, když se tvrdou střelou prosadil Jakoubek. Domácí se do šancí dostávali daleko častěji než soupeř, ale radost přišla až ve 22. minutě, kdy se o vyrovnání postaral Hrnec. Do vedení poslal Kuksáky Fantič. O tři minuty později se stejný hráč prosadil znovu, když si naběhl na parádně kopnutý roh od Zdendy.

Ve druhé půli to byl festival zahozených šancí. Soupeře jsme přehrávali, díky možnosti střídání hned několika hráčů. Nejprve se ke střele zblízka dostal Vagy, ale zamířil do břevna. V úprku se octl Tom, ale jeho střela skončila na tyči a z dorážkou si hostující brankář poradil. Do dalšího nájezdu se dostal Hrnec, ale druhou branku v zápase nepřidal, když díky brankářově jemné teči skončil míč mimo tři tyče. Poslední slovo měl tedy kapitán Lusťa, který po Tomově centru rozvlnil síť díky umístěné hlavičce.

Naši sousedé v tabulce zaváhali, a tak jsme se posunuli na 6. místo. Momentálně držíme sérii šesti zápasů bez porážky. Další zápas odehrajeme už v pátek 31.5., kdy se utkáme doma s Kalnou "B"..

 

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421