13. kolo: Kunčice n/L - Kuks 1:2 (1:1)

15.04.2018 11:39

Góly: Gorol, Všetečka

ŽK: Pišl

ČK: -

Rozhodčí: Lebeda - LAIK, LAIK

Diváci: 20

Sestava Kuksu: Staněk - Rychetský (68. Matras), Nymsa F., Roman, Pospíšil - Ježek (56. Všetečka), Otava, Gorol, Nymsa J. - Zlámal, Pišl

Sestava Kunčic n/L: Krejčík - Kužel, Míč, Hamrozi, Jeřábek D. (12. Lunha) - Růžička, Petrák, Adolf, Szombat - Švec (70. Kalvach), Kracík M.

 

      Domácí měli výborný začátek. Již v 6. min.  Kracík M. poslal míč do ulice Petrákovi, který přehodil hostujícího brankáře - 1:0. Ve 14. min. bombu Kracíka M. vyrazil Staněk na rohový kop. A když v 18. min. našel Lunha nabíhajícího Švece a ten z několika metrů přestřelil hostující branku, vypadalo to, že budou mít domácí snadnou cestu ke třem bodům. I další šance Kracíka M. a  Petráka totiž přímo volaly po gólu. Nestalo se. S přibývajícími minutami přebírali iniciativu hosté. V 21. min. Pišl ještě zbrkle přestřelil a tentýž hráč ve 31. min neproměnil samostatné sólo. Ani další varování nebrali domácí vážně, když ve 36. min. utekl Szombatovi rychlý Nymsa J., jeho střelu však vyrazil domácí Krejčík a poté zlikvidoval i dorážku Pišla. Ve 38. min. se hosté již dočkali. Jarní posila Kuksu Gorol na dvakrát překonal Krejčíka.- 1:1.

       Druhý poločas začali lépe hosté. V 53. min. ligový házenkář Dvora Králové n/L Pišl, ač sám před Krejčíkem, vysoko přestřelil. Na druhé straně samostatný únik domácího Petráka v 58. min. zlikvidoval Staněk. A když v 62. min. neproměnil 100 % šanci domácí Švec a z následného protiútoku zcela volný Všetečka v 63. min.dostal hosty do vedení - 1:2, bylo o výsledku utkání rozhodnuto. Domácí se trápili, nic nevymysleli. Tři body hostů mohl potvrdit v 75. min. již zmiňovaný Pišl, ale trefil jen tyč kunčické branky. V 86. min. si vylámal zuby na výborném Krejčíkovi při samostatném sólu i Zlámal. To ale hosty nemuselo mrzet. V Kunčicích n/L předvedli, kromě úvodu zápasu, sympatický výkon a zaslouženě si odvezli tři body. 

        Pavel Lipták (trenér): "dnes jsme hráli dobře dvacet minut, poté jsme se opět trápili. Dlouho jsme drželi míč, místo zakončení nebo přihrávky. Nic jsme nevymysleli.  Hosté se lépe pohybovali. I když jsme hráli lépe než minulý týden, i soupeř byl o poznání lepší než Chvaleč."

 

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421