15. kolo: Borovnice - Kuks 5:1 (2:1)

14.04.2014 12:15

Góly: Picha

ŽK: Picha, Roman, Vohnout T.

ČK: -

Rozhodčí: Zlámal

Diváků: 50

Sestava: Benček - Picha, Petera (Pospíšil), Odvárka, Roman - Pojezdný, Kancnýř, Otava, Kopecký (Staněk) - Felgr, Vohnout T.

 

Do zápasu jsem nestoupili vůbec dobře, hra nebyla zorganizovaná, hráči Borovnice se dobře pohybovali, měnili místa a obrana Kuksu byla zmatena. První dvě branky padly po standartních situacích, kdy obrana Kuksu špatně pohlídala nabíhající hráče a Benček byl bezmocný. Poté malou jiskřičku vykřesal Picha, který se opřel do míče po rohu Kancnýře a střelou ke vzdálenější tyči překvapil brankáře - 2:1.

Do druhého poločasu jsme chtěli vstoupit ze zajištěnou obranou, nedostat ihned branku a naopak se pokusit branku vstřelit. Ovšem naše šance zmizela v 50. minutě, když nesmyslně fauloval ve vápně Petera a domácí kopali pokutový kop. Ten sice Benček vyrazil, ale po dorážce byl bez šance - 3:1. Tato branka Kuks poslala do kolen, domácí byli pány na hřišti, Kuksu chyběl hlavně střed zálohy, kde nemohl kvůli karetnímu trestu nastoupit Pišl. Do konce zápasu inkasujeme ještě dvakrát a můžeme být rádi, že skóre nebyla ještě vyšší.

Z Borovnice tak odjíždíme domů smutní s výsledkem 5:1, ale pokusíme se tento zápas odčinit již za týden proti rezervě nenáviděného Lánova!

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421