14. kolo: Kuks - Pilníkov 0:3 (0:0)

23.04.2018 14:34

Góly: -

ŽK: -

ČK: -

Rozhodčí: Janota - Turek, Petrů

Diváci: 50

Sestava Kuksu: Staněk - Rychetský, Roman, Nymsa F., Pospíšil (25. Všetečka) - Ježek, Zlámal, Gorol, Nymsa J. - Pišl, Odvárka

 

   Kuksovští fotbalisté nenavázali na bodové zisky z prvních dvou zápasů a ve třetím jarním zápase ztratili všechny body se soupeřem z Pilníkova. V první půli se hrál vyrovnaný fotbal, šancí bylo pomálu, ale když už na nějakou došlo, tak nebyla využita. Ve 24. minutě došlo ke střetu, kdy hráč Pilníkova zahrál vysokou nohou a způsobil Pospíšilovi kopačkou tržnou ránu. Pospíšil musel nuceně střídat a byl odvezen do nemocnice na šití, později se na zápas vrátil, ale už jen v roli diváka.

   Do druhé půle si domácí fotbalisté zadali jasné pokyny, ale plnili je pouze deset minut a potom se opět přizpůsobili hře soupeře. Tomu se po jedné ztrátě na půlící čáře podařilo dostat do protiútoku a po následné střele, kterou Staněk ještě vyrazil přišla dorážka, na kterou už byl krátký - 0:1. Kuks se snažil o vyrovnání, ale marně. Po dalším střetu, byl šlapákem faulován Roman, ale Kuks už neměl na vystřídání, a tak musel zápas s překonáním bolesti dohrát. Druhý den se ukázalo, že má zlomený malíček a mimo hru bude minimálně jeden měsíc.

  I další hráči už byli unaveni a zralí na vystřídání, ale bohužel už jsme neměli nikoho jiného na vystřídání. V závěru se Pilníkovu podařilo ještě několikrát projít otevřenou obranou domácích a dvakrát tuto šanci přetavili v branku a nakonec zaslouženě zvítězili 0:3.

  Soupeři gratulujeme a našim marodům, aby se brzy vrátili zpátky na trávník. 

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421