17. kolo: Horní Maršov - Kuks 3:1 (1:1)

05.05.2019 20:37

Góly: Čapek 
ŽK: Hušek
ČK: -
Rozhodčí: Pojezdný
Diváci: 60
Sestava Kuksu: Pospíšil - Zilvar, Roman, Staněk, Vágner - Hušek (54. Tlustý), Otava, Eliáš, Vršecký (70. Jarůšek) - Pišl, Čapek

Na poslední zápas v Horním Maršově máme krásné vzpomínky, naposledy jsme tu zvítězili po skvělém výkonu 6:2 a chtěli jsme na tento výsledek navázat i tentokrát. Nevyjeli jsme sice v nejsilnější možné sestavě, ale na hřišti jsme nechali maximum.
Stejně jako v zápase s Černým Dolem, tak i nyní jsme se dostali brzy do vedení. V 8. minutě vyslal Pišl do sóla Čapka a ten se nemýlil - 0:1. Pro "Čápu" to byla první branka v dresu Jiskry.
Domácí hrozili hlavně po rohových kopech, ale nedokázali se prosadit. Jednou už to vypadalo, že dojde k vyrovnání, ale míči do sítě do branky zabránil clonící hráč domácích. Kluci z Maršova se přeci jen dočkali vyrovnání, když se po chybě obrany Kuksu a špatném důrazu dostal do šance Duch a vyrovnal - 1:1.
Do druhé půle jsme nastoupili špatně, polovina týmu jakoby byla ještě myšlenkami v kabinách a dovolila domácímu kapitánovi Haiderovi otočit výsledek ve prospěch domácích - 2:1. Kuks neskládal zbraně. Čtvrt hodiny před koncem si míč ťukli Eliáš s Jarůškem a vyslali do sóla Pišla, který zvolil razanci, ale donutil pouze brankáři domácích připsat si klíčový zákrok zápasu. Ke konci utkání už Kuksáci vsadili vše na jednu kartu do útoku, z čehož pramenilo i spousta protiútoků domácích, ale Pospíšil čaroval. Nakonec však po chybě ve středu hřiště domácí přidali pojišťující třetí gól, když se podruhé v zápase trefil Haider - 3:1.

Díky do Maršova za férový zápas!
Nyní je potřeba zase začít sbírat body, snad se nám to povede už v neděli doma s Lamperticemi, ale ani to nebude jednoduché utkání, protože "Lampr" si vyšlápl na lídra z Prosečné.

 

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421