18. kolo: Kuks - Lampertice 7:1 (1:0)

05.05.2019 20:40
Góly: 3x Felgr, Roman, Coufal, Gorol (z pen.), Pišl
ŽK: -
ČK: -
Rozhodčí: Lebeda
Diváci: 20
Sestava Kuksu: Staněk - Zilvar, Roman, Jarůšek, Pospíšil - Gorol, Otava - Nymsa, Pišl, Vágner (72. Vršecký) - Felgr (56. Coufal)
 
Před zápasem jsme si řekli v kabině pár pokynů, které jsme tentokrát plnily a zaslouženě zvítězili vysoko 7:1. Vítězství se však nerodilo lehce, přestože jsme první poločas měli více na svých kopačkách, tak se nám podařilo vstřelil pouze jednu branku, když se z přímého kopu prosadil Roman - 1:0. Zbytek našich útoků končil buď ofsajdem nebo nepřesnou přihrávkou. Hosté se snažili posílat míče za obranu, což se jim dařilo, ale obrana domácích byla bezchybná. Jednou byl však brankář Staněk překonán, ale Roman míč vykopl z brankové čáry.
 
Do druhé půle jsme vstoupili s cílem přidat uklidňující branku, být trpěliví a dotáhnout vítězství do zdárného konce. Že vstřelíme branku ani ne po 10 vteřinách nikdo nečekal, ale stalo se, když síť rozvlnil "veterán" Felgr - 2:0. Náš hrotový útočník byl při chuti a během osmi minut zkompletoval hattrick a tudíž to bylo o čtyři branky. Potom se hostům podařilo snížit brankou Hradeckého - 4:1. Kuksáci poslali do hry ještě dva čerstvé hráče a s nimi přišel hlad po dalších brankách. Nejprve se trefil po přesné střele střídající Coufal - 5:1. V 88. minutě byl Coufal faulován ve vápně a penaltu s přehledem proměnil Láďa Gorol - 6:1. V poslední minutě se ještě zapsal do střelecké listiny Pišl a utkání nakonec skončilo vysokým vítězstvím 7:1!
 
Ve středu nás čeká odveta na půdě Lampertic, zápas začíná ve 14 hodin!

 

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421