20. kolo: Kuks - Bernartice 1:4 (0:1)

21.05.2019 21:13

Góly: Roman

ŽK: Pišl, Otava

ČK: Otava

Rozhodčí: Janota - LAIK, LAIK

Diváci: 50

Sestava: Staněk - Felgr, Roman, Jiráček, Pospíšil - Vágner, Eliáš, Otava, Vršecký - Pišl, Nymsa J.

 

Na utkání se nás sešlo pouze jedenáct, což nebylo v důležitém zápase o 4. místo nikterak dobré číslo a to ještě navíc mohl Jiráček pouze na první poločas, takže druhou půli jsme hráli o deseti. 
První poločas hra nebyla z naší strany špatná, hosté si vytvořili pár šancí, když ohrozili Staňka, ale ten svůj tým držel. Na druhé straně měl velké šance domácí tým, ale Eliáš měl špatně seřízená mířidla a vsítit branku se nepodařilo ani Vágnerovi.
Hosté udeřili jako první, podařilo se jim to po rohovém kopu, když se prosadil nikým nehlídaný jeden z hostujících hráčů.
Do druhé půlky jsme tedy nastoupili v deseti, zkusili jsme hru na tři obránce, ale zřejmě to nebyl dobrý krok. Obrana toho měla až nad hlavu a hosté brzy odskočili díky dvěma akcím, které skončili brankou. Po třetí brance se stáhl dozadu z útoku Pišl a Roman se vysunul někam ke středu zálohu a hrál takového univerzála. O pár chvil později se právě Romanovi podařilo snížit po přiklepnutí od Eliáše. Kuks vycítil šanci, velkou šanci měl opět Vágner, ale brankář se proti jeho střele vyznamenal. Pokus středopolaře Otavy zase skončil na břevně. Nebylo nám přáno. 
V závěru nás soupeř ptrestal, protože jsme to vzadu dost otevřeli a všechny síly vrhli do útoku. Staněk musel čelit dvěma penaltám. První skvěle vytáhl, proti té druhé mu nedal soupeř šanci.
Utkání skončilo 1:4 pro Bernartice. Velká škoda, že se nedokážeme sejít a nepadají nám tam ty naše velké šance. Nehrajeme vůbec špatný fotbal, ale chybí tomu asi i štěstí. 

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421