21. kolo: Kuks - Mostek "A" 1:2 (0:0)

14.05.2017 17:25

Góly: Roman (z pen.)

ŽK: Znamenáček, Roman, Pišl

ČK: -

Rozhodčí: Žák - Pilný, Herák

Diváci: 44

Sestava Kuksu: Fahnrich - Roman, Jarůšek, Nymsa F., Pospíšil - Znamenáček (75. Felgr), Odvárka, Pojezdný, Nymsa J. - Coufal, Pišl

Ve slunečném počasí na sebe narazili celky Kuksu a hostů z Mostku. Na podzim Kuks obdržel na půdě soupeře "bůra" a měl tedy soupeři co vracet.
Sestava domácích se bohužel slepovala ještě v samotný den zápasu, chybělo několik hráčů ze záložní řady, ale přesto se Jiskra v zápase snažila "kousnout" a bojovat.
V prvním poločase branka nepadla, střely hostů končily mimo branku a Fahnrich byl krom jedné střely bez práce. Na druhé straně Hlušičku zaměstnal hlavně Pišl, který to zkoušel ze všech pozic. Největší příležitost měl z pokutového kopu, ale zamířil do břevna. Další velkou šanci měl z přímého kopu, ale Hlušička čaroval.
Ve druhé půli se dostali hosté brzy do vedení. Po špatném rozebrání se po rohovém kopu prosadil Piwko a otevřel skóre zápasu. Vzápětí po špatně zahraném autu domácích a následném protiútoku mohl zvýšit Lashchuk, ale minul. V 65. minutě dostal Kuks po faulu na Pojezdného možnost druhé penalty v zápase a Roman se tentokrát nemýlil a srovnal skóre. Za deset minut bylo vše už zase jinak, po faulu domácích těsně před vápnem si míč postavil Lashchuk a technickou střelou nachytal jinak dobře chytajícího Fahnricha. Kuks se snažil stav opět vyrovnat, luxusní střela Coufala letěla do šibenice, ale Hlušička předvedl zákrok zápasu. Ve zbývajících minutách domácí vsadili na nakopávané míče do vápna, ale bohužel už nedokázali vsítit branku.

 

 

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421