3. kolo: Libotov - Kuks 4:2 (2:0)

25.08.2019 17:00

Góly: Pišl (z pen.), Coufal

ŽK: Pišl, Staněk

ČK: -

Rozhodčí: Herák - LAIK, LAIK

Diváci: 120

Sestava: Znamenáček (25. Baláž, 76. Kriegler) - Felgr, Staněk, Jarůšek, Zilvar (82. Vršecký) - Vágner (55. Cibulka), Neubauer, Nymsa, Kopecký - Pišl, Coufal

 

Hned ve 3. kole nás čekalo na půdě Libotova derby. V oslabené sestavě, kdy v obraně chyběly hlavně opory Roman a Pospíšil, jenž doléčují zranění, jsme chtěli soupeře potrápit a pokusit se urvat první body. Nástup nám však hrubě nevyšel a už od začátku jsme museli dotahovat dvoubrankovou ztrátu. Libotovští vyslali pas na Michala Vršeckého, který utekl obraně, brankář Znamenáček neodhadl svůj náběh a ve vápně dotírajícího útočníka podrazil. Nařízenou penaltu hned ve 3. minutě bez problému proměnil Pitro - 1:0. Druhá branka padla nedlouho poté. Staněk špatně odkopl od branky, míč si sebral opět Vršecký, který pelášil sám na branku. Staněk pak svou chybu hasil faulem na hranici šestnáctky, za což si vysloužil žlutou kartu. Krásnou střelu s přímáku následně usměrnil Hlava do šibenice - 2:0.

 

V druhé půli jsme soupeře začali tlačit více než v té předchozí. Místo branky, kterou bychom se dostali zpět do zápasu, přišlo kruté potrestání. Vršecký si převzal míč a z pravé strany atakován Jarůškem dostal téměř z nulového úhlu míč v 55. minutě za záda Kopeckého, který v brance vystřídal Znamenáčka, jenž se při jednom ze zákroků zranil, již ve 25. minutě - 3:0. A Vršecký úřadoval za 12 minut znovu. Po dlouhém centru do šestnáctky vyskočil ze všech hráčů nejvýše a vyškolil Kopeckého se Zilvarem krásnou hlavičkou - 4:0. Kuksovští se ale nevzdali a začali útočit. Odměnou byla skoro až vymodlená penalta, když jeden z obránců Libotova zahrál ve vápně rukou. Nařízenou desítku pak bezpečně proměnil Pišl - 4:1. Za 10 minut bylo skóre opět na rozdíl dvou branek. Po ofsajdu jednoho z libotovských útočníků rozehrál Pišl krásnou přihrávkou přes půl hřiště na Coufala a ten se tváří v tvář gólmanovi nemýlil - 4:2. Čas ale plynul velmi rychle a i když kuksovští vsadili na konci do útoku už téměř vše, výsledek utkání nezkorigovali a z Libotova si vezou třetí porážku v sezóně a na vytoužené body stále marně čekají!

 

Hráč zápasu: David Coufal

Smolař zápasu: Patrik Znamenáček

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421

TOPlist