5. kolo: Radvanice - Kuks 0:2 (0:0)

08.09.2013 11:19

Góly: Pojezdný, Přeučil

ŽK: Roman, Petera D.

ČK: -

Rozhodčí: Gernát O. - Pelc, LAIK

Diváci: 70

Sestava: Benček - Klust V., Klust J., Sýkora, Roman (Staněk) - Picha, Majoroš, Přeučil, Pojezdný - Pišl (Odvárka), Petera D. (Vohnout T.)

 

   V pátém kole čekal Jiskru asi nejtěžší soupeř této soutěže. Baník Radvanice patří dlouhodobě k týmům, které okupují ty nejvyšší příčky tabulky. Hráči Baníku ovšem hrají téměř pořád stejný styl fotbalu a na to se hráči Jiskry dokázali dobře připravit. Týmovému výkonu určitě pomohlo i zlepšení docházky na trénincích. 

   První poločas byl fotbal koukatelný z obou stran, ale chybělo tomu to hlavní, branky. Kuks se párkrát dostal do slibného zakončení, nastřelil o břevno. Benček na druhé straně byl téměř bez práce.

   Druhý poločas poslali domácí do hry dva čerstvé hráče a na jejich hře se to projevilo, ovšem Kuks tento tlak zvládl a navíc dokázal vsítit branku, o kterou se postaral Pepča Pojezdný, který překvapil brankáře ze strany - 0:1. Pojišťující branku připravil střídající Vohnout, který poslal do sóla Přeučila a ten nekompromisně zavěsil - 0:2. 

   Tímto stavem končí i zápas. Jako kapitán bych chtěl poděkovat celému týmu za přístup k zápasu a za nasazení. Soupeři přeji hodně štěstí do dalších bojů.

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421