9. kolo: Lánov "B" - Kuks 3:1 (1:1)

08.10.2013 14:56

Góly: Vohnout T.

ŽK: Pišl, Roman, Kopecký

ČK: -

Rozhodčí: Mlynář - LAIK, LAIK

Diváci: 40 vandráků

Sestava: Benček - Staněk, Roman (Klust J.), Sýkora, Pospíšil - Pojezdný, Pišl, Klust V., Kopecký - Vohnout T., Felgr

 

   Do zápasu jsme vstoupili lépe než domácí, hráli jsme trpělivě a čekali na mezery v domácí obraně. Jedné z nich využil Vohnout a proměnil svůj nájezd - 0:1. Kuks hrál první poločas skvěle zezadu, ale přeci jen inkasoval po nedůrazu právě defenzívy a Benček lovil míč ze sítě - 1:1.

   Druhý poločas hráli lépe naopak domácí a tlačili se před naši bránu. Dokonce se jim podařilo po ošemetné situaci skórovat, když se míč dostal jen o pár čísel za brankovou čáru, ale rozhodčí branku správně uznal. Na kukské hráče spadla deka a inkasoval potřetí, když Pospíšil neubránil nabíhajícího útočníka - 3:1. V zápase se zranil Roman, kterého nahradil Honza Klust.

   Chtěli bych, ač jsme prohráli poděkovat hlavnímu rozhodčímu panu Mlynářovi, aby se dále držel těchto výkonů, neboť byl na hřišti bezchybný. Na druhou stranu bych chtěl upozornit, že v Lánově mají nevychovaného "trenéra", který nadával sudímu do č****ů, obviňoval ho, že přijel s hráči Kuksu a choval se hanlivě. Poté byl vykázán hlavním rozhodčím ze střídačky. Při děkovačce Lánova navíc otevřel dveře od sprch a zakřičel "zku***nej Kuks"! Tímto ze sebe udělal určitě frajera. O fanoušcích se nemá cenu vyjadřovat, v Lánově se to nikdy nezmění. 

PS: Na jaře se těšíme na odvetu!

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421