Borovnice - Kuks 1:5 (1:4)

12.05.2013 19:16

Góly: 2x Odvárka, Vohnout T., Prokůpek, Přeučil

ŽK: Vohnout T., Všetečka, Benček

ČK: -

Rozhodčí: Beránek, Kajzr

Diváci: 30

Sestava: Benček (Staněk) - Kopecký, Klust, Petera, Pospíšil - Felgr (Roman), Prokůpek, Haman (Přeučil), Vohnout T. - Odvárka (Všetečka), Pišl

(pozn.: První poločas chytal Benček, druhý poločas Kopecký a Staněk se posunul na pravého obránce)

 

  V tomto týdnu nás čekal druhý zápas venku. Obě dvě utkání se nám podařilo zvládnout. Již ve středu jsme v dohrávce vyhráli v Chotěvicích 1:3. V nedělním klání jsme si poradili s  předposlední Borovnicí v poměru 1:5. 

  Do branky se v Borovnici musel postavit Benček, neboť Klevcov měl povinnosti v Hradci Králové. Za vykartovaného Pichu se do obrany postavil Pospíšil. 

  Zápas pro nás začal velmi dobře a skóre otevřel Odvárka. Za několik málo minut po kombinačních akcích jsme vedli již o tři branky, když se trefil Vohnout a po něm zaznamenal svou druhou branku v utkání Odvárka. Čtvrtou branku vsítil hlavou kapitán Prokůpek, když mu přesně na hlavu posadil míč Pišl. Poté zahrozili domácí a dokonce se jim podařilo vstřelit branku, která zapadla z nenápadné akce přesně pod břevno.

  Do druhého poločasu jsme poslali do hry Staňka a Přeučila. Oba dva zahráli velmi slušně. Druhý jmenovaný měl několik šancí, cpal se do zakončení, odměnou mu byla branka a výsledek byl již opět o čtyři branky. Skóre mohlo být daleko vyšší, ale domácí skvěle držel brankář.

  Za tento týden jsme tedy zvládli povinných šest bodů a nyní už se díváme na další zápas, který sehrajeme v neděli 19.5. v 11:30 na domácí půdě proti rezervě Podhůří.

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421