ČF: Kuks - Kocbeře 2:12 (2:4)

21.08.2019 17:30

Góly: 2 Coufal
Bez karet
Rozhodčí: Lebeda - Tichovský, Prinz
Diváci: 40

Sestava Kuksu: Všetečka - Jarůšek, Staněk, Roman, Zilvar (70. Vršecký) - Baláž, Neubauer, Lustig (67. Cibulka), Kopecký (52. Znamenáček) - Pišl, Coufal

Po naší několikaroční pauze, kdy jsme pohár nehráli, jsme se letos rozhodli se do poháru přihlásit s vidinou toho, že budeme mít vlastně tzv. "další přátelák", který je pro nás momentálně lepší než trénink, jelikož máme několik nových tváří a tým si teprve sedá. Los nám ve čtvrfinále poháru přisoudil ještě loňského účasníka I.B třídy, TJ Jiskru Kocbeře. Tento tým loni spadl do okresního přeboru s tím, že má ambice opět se vrátit o soutěž výše. Nás tedy nečekal vůbec snadný zápas.

Do utkání jsme vstoupili nebojácně, ale určitě s určitým respektem. Kocbeře však šla brzy do vedení, ovšem Kuksu se podařilo brankou Coufala vyrovnat - 1:1. Po rohovém kopu nikým nehlídaný hráč hostí vsítil vcelku snadný gól - 1:2. Domácí však bojovali, v první půli hráli opravdu nad své možnosti a odměnou jim byla druhá branka Coufala v zápase - 2:2. U hostů panovalo rozhořčení především na jejich střídačce, na straně domácích panovala radost a nikdo by před zápasem nečekal, že to bude ve 36. minutě zápasu 2:2. Hostům se však díky zkušenostem podařilo do poločasu přidat ještě dvě branky a pločasový stav byl 2:4.

Naším cílem bylo nepolevit a hrát dál aktivně. Bohužel se nám druhá půle nepovedla, spoustě hráčům došly síly, kazila se rozehrávka a chtěli jsme dát prostor všem hráčům, kteří na zápas dorazili. Druhá půle byla zkrátka nad naše síly, našemu týmu došla fyzička a u hostů rozhodly především zkušenosti a tahoun Kilevník, který dal celkem pět branek. Výsledek 2:12 je možná až moc krutý, ale většina domácích hráčů už si přála, aby byl odpískán konec, protože tempo hry bylo pro náš celek strhující. Výkon z prvního poločasu byl však z naší strany srdnatý, bojovný a takhle to musíme hrát.

 

 

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421