Chotěvice - Kuks 4:1 (1:1)

11.09.2011 19:16

Góly: Mikeš

ŽK: -

ČK: -

Diváci: 40

Rozhodčí: Langer

Sestava: Klíž - Komárek, Petera, Prokůpek, Roman - Pišl, Benček (Texl), Mikeš, Staněk (Kopecký) - Klust, Felgr (Odvárka)

   V tomto kole zajížděl Kuks do nedalekých Chotěvic, které v této sezóně měli zatím tři body a v tabulce se nacházely až za Kuksem.

   Zápas začal minutou ticha na uctění památky tragicky zahynulých tří českých hokejistů Jana Marka, Josefa Vašíčka a Karla Rachůnka. Čest jejich památce!

   Do zápasu nenastouil Michal Majoroš, neboť měl rodinné důvody, a tak se na jeho místě ocitl poprvé v sezóně Karel Benček, který se s rolí středního záložníka popral statečně. Začátek zápasu byl plný přihrávek, ale žádná nebyla taková, aby po ní mohlo dojít i ke střele. V deváte minutě první šance domácích a hned je z toho břevno. Další šance už skončila v síti, to když Komárek neuhlídal domácího útočníka - 1:0. Kuks se začal více tlačit do zakončení, ale rány byly zblokované nebo nepřesné. Spasil je až Jika Mikeš po brilantně provedeném přímém kopu - 1:1. První půle tedy skončila smírně.

   Druhý poločas Kuksští drželi míč na svých kopačkách téměř 15 minut, ale poté přišla nevídaná hrubka. Dan Petera si hrál tak dlouho s míčem až vyškolil svého kolegu v bráně - 2:1. Tato branka zvedla domácím sebevědomí. Jedna šance za druhou lítala z kopaček Chotěvic, ale Klíž byl vždy připraven. Poté byl faul kousek za šestnáctkou a míč si postavil domácí stoper. Poslal tvrdou střelu přes zeď a už to bylo o dvě branky - 3:1. Kuks dělal, co mohl. Do útoku dal čerstvé síly, hru stáhl na tři obránce, ale ne a ne vstřelit kontaktní branku. Na druhé straně ovšem po rychlém brajku šesti proti třem. Centr ze strany a parádní střela - 4:1. Tímto krutým výsledkem pro Kuks nakonec utkání skončilo.

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421