Dorost: Kuks - Svoboda 7:0

06.09.2009 20:35

Góly: 2x Coufal, 2x Kriegler, Vejdělek, Pišl, Čuda

ŽK: Picha

ČK: -

Diváci: 40

Rozhodčí: Tobiáš

Sestava: Prokůpek - Kopecký, Roman, Mikeš, Picha - Pišl, Mareš, Vejdělek, Čuda - Kriegler, Coufal

Střídali: Hlaváček, Bonkovskyj, Dubecký

 

   Do Kuksu zavítal soupeř ze Svobody, který platí za outsidera soutěže. A svoje renomé potvrdili i tentokrát, když dostali od Kuksu sedmigólový výprask. Zápas by se dal nazvat hrou kočky s myší.

   První poločas přinesl hned šest gólů. Skóre utkání otevřel tradičně nejlepší střelec Kuksu David Coufal. Po krásném úniku přehodil patičkou vyběhnutého gólmana, který v zápase vůbec nebyl oporou svého týmu. Po Coufalovi se trefili dále navrátilec Čuda a Pišl. To ale nebylo všechno. Po nacvičeném rohovém kopu se trefil podruhé v zápase Coufal. Do přestávky se ještě stihl zapsat mezi střelce s dvěmi brankami Kriegler. 

   Druhý poločas byl už na góly chudší. To ale vůbec nevadilo, protože byl k vidění velmi pohledný fotbal. Tedy jen ten domácích. Svoboda si nepodržela balón snad ani 10 vteřin a tak skóre vůbec nebylo překvapivé. Hřebíčkem do rakve hostí byl poslední gól v zápase na 7:0, který vstřelil Vejdělek. Svoboda tak odjela domů s hanbou. Zápasu se zúčastnil i Honza Mareš který se vrátil po zranění a přejeme mu tedy, aby mu to zase co nejvíc střílelo.

(Michal Staněk)

Hráč zápasu: celé mužstvo

Smolař zápasu: -

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421