Dorost: Mostek - Kuks 4:2

28.10.2009 14:30

Góly: Pišl, Coufal

ŽK: Mareš

ČK: -

Diváci: 50

Rozhodčí: Kött

Sestava: Prokůpek - Mikeš, Mareš, Roman, Picha - Kopecký, Pišl, Čuda, Bonkovskyj - Kriegler, Coufal

Střídali: Dubecký, Hlaváček

 Poslední podzimní zápas zajížděl Kuks do Mostku. O soupeři jsme před zápasem věděli, že hraje na rychlé brejky a skvěle kombinuje, takže jsme určitě měli před soupeřem respekt, ale věděli jsme, že porazit se dá.

 První poločas byl ze začátku kritický. Mostečtí zhruba dvacet minut hráli skvěle kombinačně a Kuks mezi soupeřem pouze běhal. Nelze zapomenout i na skvělé rohy Mostku, které se špatně bránili. První branku vsítili domácí, o branku se postaral nejlepší střelec Mostku Dočekal, který otevřel skóre. Druhá branka padla vzápětí, když si při rohu srazil nešťastně míč do brány Picha - 2:0. Domácím dělal problémy asi nejvíce Coufal, který svými úniky motal hlavy mosteckým zadákům. Zhruba ve 41. minutě kopal Pišl přímý kop na hranici vápna a nemýlil se - 2:1. Za tohoto stavu se šlo i do kabin.

 V kabině jsme si řekli, že na ně druhý poločas vlítneme, protože je to jeden z mála týmu se kterým se dá hrát fotbal. Kuks měl tlak asi deset minut ale pak přišla velká rána, když Mostek nenápadnou střelou zvýšil skóre na 3:1. V zápase skvěle zahrál Hlaváček, který vystřídal Pichu. Psala se 70. minuta a hosté zahrávali standartní situaci. Brankář domácích lapil a hned vyzval do protiútoky Dočekala, který svým druhým gólem upravil na 4:1. Poslední slovo měl přeci jen Kuks, po skvělé akci se trefil Coufal a tak zápas skončil 4:2 v neprospěch Kuksu. 

   Chtěli bychom popřát Mostku hodně štěstí do dalších bojů, protože nad jejich výkonem smekali klobouky i kuksovští fandové. 

(Tomáš Roman)

Hráč zápasu: Hlaváček

Smolař zápasu: Čuda

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421