Fotbal v Kuksu oslavil 50 let od založení

25.06.2018 21:55

Dne 16.6. 2018 se na fotbalovém hřišti v Kuksu konala oslava 50 let klubu od jeho samotného založení. Činovníci klubu se snažili zkontaktovat, ať už osobně, telefonicky nebo pomocí sociálních sítí všechny hráče, kteří v Kuksu kdy hráli fotbal. Pozvánky obdrželi také občané Kuksu včetně panů starosty Jiřího Berana a místostarosty Jiřího Rolečka.

Nejdříve proběhla symbolická minuta ticha za zesnulé, kteří už nemohou být mezi námi. Poté si vzal slovo pan starosta Beran, popřál nám hodně zdaru a úspěchů do dalších let a abychom se tu za 10 let zase sešli a společně oslavili "šedesátku".

Potom přišla na řadu samovolná zábava (popíjelo se pivo, k jídlu byl divočák a maso na lorně, prohlíželi se nejrůznější fotky z historie, vzpomínalo se a do toho všeho hrála hudba nejdrůznějších žánrů).

Okolo 17. hodiny byl sehrán zápas staré gardy a fotbalistů TJ Jiskra Kuks. Zápas se hrál v deseti lidech na obou stranách s časem 2 x 20 minut. Stará garda nakonec mladým podlehla nejtěsnějším rozdílem 0:1, když se trefil Michal Staněk.

Tou dobou už se začali rozprodávat lístky na tombolu plnou zajímavých cen. Všem sponzorům za ceny děkujeme, zejména pak panu Wolkovi z Kuksu, který vyrobil památeční ponožky k 50 letům fotbalu v Kuksu a klubu FC Hradec Králové, který věnoval do tomboly dres s podpisy celého týmu. Dres nakonec putoval do Vlčkovic k rodině Vitebských.

Po tombole následovaly dovednostní soutěže ve střelbě na zavěšené plastové lahve. Vítěz bral šampaňské.

Den se chýlil ke konci, přišla tma a na druhé straně hřiště byl k vidění povedený ohňostroj.

Fotky z akce naleznete ZDE

 

Děkujeme všem zúčastněným za návštěvu a doufáme, že se u podobné akce za pár let opět setkáme!

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421