Hajnice - Kuks 1:0 (0:0)

10.10.2011 10:39

Góly: -

ŽK: -

ČK: -

Diváci: 50

Rozhodčí: Jandera, Merbs

Sestava: Klíž (Coufal) - Roman, Prokůpek (Staněk), Petera D., Picha - Pišl, Mikeš, Majoroš, Komárek - Felgr, Klust (Odvárka)

 

   Kuks zavítal do nedaleké Hajnice, na zápase se sešel slušný počet u obou týmů, což před mnoha lety nebývalo. Zápas řídil rozhodčí Jandera a na  stranách mu asistovali Merbs a chalupář z Hajnice, který si nevedl špatně. Kuks začal s osvědčeným systémem 4-4-2. 

 

   První poločas hráli kuksovští do kopce, a tak se nedalo čekat, že by v bráně ohrozili Pepču Vancla. I když k několika střelám došlo, tak skončili buď na poli nebo v náručí tohoto brankáře. Náš Pavel Klíž byl zaměstnán daleko více, měl spostu přesných výběhů, chytil pár střel. Ve hře už to slavné moc nebylo. Vázla kombinace a hlavně náběh hráčů do volného prostoru, s tím měli problém i domácí. Do kabin, ve kterých během poločasu "prcali krysy" se šlo za stavu 0:0.

 

   Druhý poločas už se hrálo z kopce a zdálo se, že bysme mohli vstřelit branku. To by ovšem naši hráči nesměli střílet slepými náboji. Poté došlo ke spoustě nuceným změnám. Odstoupil zraněný Prokůpek, Roman se přesunul na pozici stopera a Komárek na krajního obránce. Na střídajícího Staňka tedy zbylo místo na pravé záloze. Domácí také vystřídali a do útkou nasadili bijce Borůvku. Neuběhlo ani pár minut a Borůvka proti Klížovi, který chytil míč, ovšem ho srazil, tak nešetrně, že musela kuksovská opora nuceně střídat. Do hry už byl připraven žolík Coufal, který měl jít posílit útok, ale nastala změna a musel do branky. Při tomto střídání proběhlo ještě jedno, Odvárka nahradil Klusta, kterému zápas nevyšel podle gusta. Co se nemělo stát? Domácí rozehráli roh na krátko, Pilař nikým neatakován vyslal střelu, která Coufalovi zaplula přímo pod břevno - 1:0. Nakonec to byl gól vítězný, ale nesmíme opomenout šanci Staňka, Flegra a poslední velké šance, kterou měl Pišl po nákopu Mikeše. 

 

  Z Hajnice tedy odjíždíme s nulou na kontě branek i bodů, což nás netěší, ale příští zápas máme Bernartice a zkusíme si napravit reputaci!

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421