Horní Maršov - Kuks 5:2 (2:1)

29.10.2011 18:48

Góly: Mikeš (z pen), Klust

ŽK: Odvárka, Benček

ČK: -

Diváci: 50

Rozhodčí: Merbs

Sestava: Coufal - Picha, Petera D., Jarůšek, Komárek - Kopecký (Staněk), Benček, Mikeš, Pišl - Klust, Odvárka

 

Na dnešní zápas jel Kuks do Maršova. Do brány se musel postavit David Coufal, jelikož Honza Prokůpek měl mistrovské utkání s dvorským dorostem a Pavel Klíž, již bohužel není mezi námi. Stoperskou dvojici tvořili Petera s Jarůškem, Majoroše nahradil na středu zálohy Benček a v útoku jsme mohli vidět Odvárku s Klustem.

 

   Zápas začal minutou ticha, na uctění památky již zmiňovaného Pavla Klíže, který si vzal v pátečních ranních hodinách život. Hlavním rozhočím zápasu byl pan Merbs. Diváků se přišlo podívat na toto utkání celkem dost, domácí se mohli pyšnit i 8členným kotlem a bubnem. Sektor hostů byl prázdný.

 

   Do utkání vstoupili oba týmy s nasazením, které postupně opadalo. Hrálo se o důležité body do tabulky. První velkou šanci si vytvořil Maršov, ale Coufal skvěle vykryl. Poté přišly skvělé pasy Benčeka, které ovšem nedokázali zužitkovat kuksští útočníci. Další šance už skončila brankou. Picha poslal Klusta, ten si obhodil obránce a při kličce byl faulován, rozhodčí Merbs ani chvíli neváhal. Penaltu proměňuje Mikeš - 0:1. Tento stav vydržel pouhé dvě minuty, to když centr z půlky zpracoval hráč s č.10 a nemýlil se - 1:1. Za malou chvilku opět stejný hráč strhl vedení na stranu domácích.

 

   Do druhého poločasu jsme vstoupili asi málo nažhaveni, protože bojovnost a něco jako chtít hrát fotbal se úplně vytratilo. Velké šance chytili opět Coufal, ale nebylo to k ničemu platné. Domácí útočník totiž v pětapadesáté minutě dovršil hattrick - 3:1. Další branka přišla hned záhy, to když se trefil střídající hráč domácích - 4:1. Kuks úplně odpadl a inkasoval po páté. Konečné skóre uzavřel krásným lobem Klust - 5:2.

 

   Ze zápasu si snad hráči vezmou ponaučení a v posledním zápase podzimu si spravíme chuť na zatím posledním týmu tabulky, kterým je rezerva  Prosečné.

 

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421