A-tým: Kuks A - Prosečné B 4:0

30.05.2011 16:06

Góly: Kopecký, Roman, Prokůpek, Majoroš

ŽK: -

ČK: -

Diváci: 20

Rozhodčí: Beránek

Sestava: Vít - Pospíšil, Staněk, Petera, Roman - Kopecký (Dohnal), Prokůpek, Majoroš, Šulc (Siksta) - Coufal L., Coufal D.

   Kuks přivítal poslední celek tabulky z Prosečné. V zápase byla povinnost třech bodů, na konci zápasu se ukázalo, že coach Miky vytvořil sestavu bravurně. Kuksovští skvěle kombinovali a dostávali se do spousty šancí, ale ne a ne přijít gól. Spousty šancí měli bratři Coufalové, Prokůpek i jiní. První branky se Kuks, ale nakonec dočkal. Zpoza šestnáctky vystřelil Kopecký a střela skončila až v síti - 1:0. Druhá branka se zrodila po střele Šulce, kterou brankář vyrazil, ale na Romanovu střelu byl krátký - 2:0. Do poločasu padla ještě jedna branka o kterou se postaral ostřílený kozák Jenda Prokůpek - 3:0. O poločase jsme sklidili menší pochvalu od hrajícího kouče Majoroše a i zranění Pišl a Mikeš povídali, že se na to dá dívat.

   Ve druhém poločase už to tak slavné nebylo, kombinace vázla a míče se spíše nakopávaly na naše útočníky. Jedna branky přeci jen padla. Po secvičeném rohu, Roman nahrává Majorošovi, ten si připravil míč a bravurně trefuje - 4:0. Skóre mohlo dojít do dvouciferného čísla, ale naše zakončení bylo tragické.

   Za zmínku stojí povolání Staňka z B mužstva, který zahrál slušně, a samozřejmě blahopřejeme Zdendovi Vítovi k další nule!

(Tomáš Roman)

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421