Kuks - Borovnice 11:0 (4:0)

03.10.2011 14:43

 

Góly: 4x Felgr, 3x Kopecký, 2x Coufal, Pišl, Picha

ŽK: -

ČK: -

Diváci: 40

Rozhodčí: Říha L., Merbs, Říha M.

Sestava: Klíž - Komárek, Prokůpek, Petera D., Kopecký - Pišl, Jarůšek (Materna), Majoroš, Benček (Pospíšil) - Coufal (Odvárka), Felgr (Picha) 

 

   Po posledních zápasech Jiskry kdy padalo hodně gólů se přišlo podívat na domácí borce početná skupinka fanoušků, kteří si jistě přišli na své. Po nevýrazných výkonech v obranné fázi z posledních zápasů kdy se zdálo, že Kuks hraje systémem kdo vstřelí víc gólů vyhraje domácí předvedli zodpovědný výkon, který okořenili 11 vstřelenými góly. Již poločasový výsledek 4:0 s jediným střelcem v kolonce branek naznačoval, že by v Kuksu mohlo padnout opět hodně branek avšak tentokrát do soupeřovy branky.

 

  První poločas ovládl domácí útočník Zdeněk Felgr, který vyléčil zranění kotníku a po dlouhé době opět zasáhl do hry od začátku utkání, který se mu více než vydařil. Během prvních 45minut stihl vstřelit 4 branky po krásných kombinačních akcích domácích a vesměs uklízel míč do prázdné branky. V šedesáté minutě byl střídán, ale do té doby stihl ještě přihrát spoluhráči z útoku Coufalovi, pro kterého to byl po dlouhé době zápas, kdy vstřelil více než jeden gól. Poněvadž ještě před jeho střídáním dorazil vlastní střelu úhlu a zvyšoval tak již na 6:0 pro domácí. I po několika střídáních v sestavě domácích a přeskupení řad se hrál za hezkého počasí běhavý fotbal a domácí si vytvářeli další šance. Po vystřídání Benčeka se na místo levého beka postavil Pospíšil a Kopecký se tak mohl vysunout na pozici levého krajního záložníka, která byla pro další vývoj zápasu důležitá. Po gólu Pišla, kterého vyslal do samostatného úniku Odvárka se také trefil střídající hráč Picha, který na penaltě udělal brankáři kličku a uklízel do prázdné branky. Když už se zdálo, že se utkání v poklidu dohraje domácí ještě využili rychlosti Kopeckého, který dvakrát utekl hostující obraně a svými střelami nedal brankáři šanci. Na konečných 11:0 upravil svým třetím gólem Kopecký ranou z poza vápna, která skoro protrhla síť. Domácí hráči tak nadělili svému soupeři pěkný dárek na cestu domů a doufáme, že předvedená hra a výkon domácích nezůstane zapomenut a i v dalších zápasech se budeme radovat z vítězství.

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421