Kuks - Chotěvice 4:3 (3:2)

22.04.2012 21:12

Góly: 2x Všetečka, Pišl (z pen.), Benček

ŽK: Kopecký

ČK: -

Rozhodčí: Dytrych

Diváci: 30 (6 hool´s z Chotěvic)

Sestava: Prokůpek - Roman, Kopecký, Staněk, Materna - Vohnout T., Pišl, Benček (Klust), Gorol - Všetečka, Coufal (Petera T.)

 

   Po porážce v Úpici nás čekal další soupeř, a tím byly Chotěvice. Kuks musel udělat několik změn. K dispozici nebyl Majoroš, Petera D., Felgr, Komárek, Picha a další...

   Zápas začíná a hned po 6 vteřinách kopeme penaltu po faulu na Všetečku. Tu bezpečně proměňuje Pišl - 1:0. Další branku o chvíli později vsítil kapitán Benček - 2:0. Šancí bylo několik, Kuks hrál s chutí, dočkal se i Všetečka a povznesl ruce do nebes - 3:0. Poté došlo ke zkratu a Kuks inkasoval dvě rychlé branky. K té první došlo z centru a parádní hlavičky - 3:1. Druhá branka padla po nesmyslném odpískání z penalty - 3:2. V závěru poločasu kope přmý kop Roman, míč směřuje do branky, ale brankář fantasticky chytá. Tímto stavem skončil i první poločas.

   Do druhého poločasu vstupujeme velmi aktivně, ale naše šance chytá brankář hostí. Hosté jsou do útoku celkem bezzubý, a tak domácí diktují tempo. Posunout skóre se daří až Všetečkovi, který už svým druhým gólem v zápase zvyšuje stav - 4:2. V polovině druhého poločasu má velkou šanci Coufal, ale zahazuje. Nutno dodat, že tomuto hráči se nedaří střelecky, ale odvádí černou práci rychlými sprinty a tvrdými souboji. Pojistit tři body mohl Vohnout, který se po Všetečkově sólu ocitl sám před brankou, ale nedává. Hosté se přeci jen dočkávají, ale snížit za ně musel nešťastník Kopecký - 4:3. Nakonec už kuksovští vedení udrželi a připisují si tři body do tabulky.

  ---> Výhru věnujeme tragicky zesnulému kamarádovi a skvělému fotbalistovi Láďovi Kropáčkovi! Odpočívej v pokoji :(( <---

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421