Kuks - Chotěvice 5:2 (3:1)

19.08.2012 20:08

Góly: 2x Prokůpek, Pišl, Mikeš, Coufal

ŽK: Coufal

ČK: -

Diváci: 20

Rozhodčí: Gernát

Sestava: Kopecký - Komárek (Pospíšil), Petera, Odvárka (Materna), Picha - Majoroš, Mikeš, Prokůpek, Staněk (Coufal) - Vohnout J., Pišl

 

   Sezóna začíná a hned na začátek hostíme na svém kolbišti borce z Chotěvic. Utkání nám řídí, ač nejistý, tak naprosto klidný sudí Gernát. Na kukské soupisce chybí Benček, Felgr, zraněný Klust s Romanem, potrestaný Všetečka a další. Sestavu jsme ovšem poskládali nakonec vítězně, ale nyní už k zápasu.

  Za subtropických podmínek a na tvrdém hřišti v Kuksu se první radují z branky domácí, do míče se opřel Pišl a vedeme - 1:0. Kuksáci střílejí hlavně z dálky a kombinují uprostřed hřiště, chotěvičtí sází na rychlé protiútoky. Druhou branku, opět z povedené střely vsítil Jirka Mikeš a domácí již vedou o dvě branky - 2:0. Ovšem potom jakoby jsme přestali hrát a soupeř nás potrestal! Hosté snižují po nenápadné akci - 2:1. Do poločasu padla ještě jedna branka, kterou po suprové kombinaci počínaje Peterou zakončuje nikým nehlídaný Prokůpek - 3:1.

  Do druhého poločasu vstupujeme nešťastně a hned inkasujeme branku, když si na skvělý centr naběhl útočník hostů - 3:2. Ovšem tato branka Kuks nakopla, kuksovští zamkli chotěvické na jejich polovině a dělali si s nimi, co chtěli. Do jejich branky spadli nakonec ještě dvě střely. Ta první pojišťující Prokůpkova, skončila díky jeho lobu těsně za brankovou čarou - 4:2. Konečné skóre zakončila kuksovská rychlonožka David Coufal - 5:2.

   Na začátek sezóny spokojenost s výsledkem, ale hra by se měla ještě zlepšit. Příští zápas jedeme do Prosečné a to už jistě nebude takový oříšek jako dnes.   

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421