Kuks - Hajnice 3:1 (1:1)

20.05.2012 20:58

Góly: 2x Coufal, Gorol

ŽK: Kopecký, Pišl

ČK: -

Rozhodčí: Mrkvička

Diváci: 40

Sestava: Všetečka - Pospíšil, Staněk, Klust, Roman - Kopecký, Majoroš, Pišl (Vohnout), Gorol - Vaníček (Odvárka), Coufal

 

   Na tento zápas jsme museli sestavu poskládat, jak to jen šlo. Mimo hru byli: Benček, Petera D., Felgr, Komárek, Picha, Kašpar a další. V brance musel nastoupit div ne o berli Jiří Všetečka. Do útoku se po jednozápasové pauze vrátil Coufal. Obrana zůstala od zápasu s Borovnicí beze změn.

   Za parného počasí zahajuje sudí Mrkvička hru. Od začátku skvěle kombinujeme, ale k útočníkům se ne a ne dost balón. Zkoušíme to po zemi, vzduchem, dlouhé míče, krátké přihrávky, ale hajničtí jsou dobře připraveni. To hosté se spoléhají na své dva útočníky. Ti nakonec po špatné domluvě domácí obrany střílí po kombinaci první branku - 0:1. O pár minutek později Všetečka svým výběhem zachránil naděje Kuksu. Opět šance hostů, ale lob brankáři byl moc vysoký. Ovšem na druhé straně došlo ke spolupráci posil z Rasošek. Vaníček zatáhl míč po lajně, nacentroval do vápna, kde byl nikým nehlídaný Gorol a stylově zakončil hlavou - 1:1. První mistrovská trefa v této sezóně. První poločas už žádná vážnější šance nevznikla ani na jedné straně.

   Do druhého poločasu nastupujeme ve stejné sestavě. Skvěle si hlídáme hostující útočníky, které nepouštíme téměř do žádné šance. Jedinou šancí byl snad jen přímý kop, se kterým si Všetečka poradil. To na druhé straně se toho stalo celkem dost. Nejdříve tedy to podstatné. Pišl vhazuje aut a Coufal ze vzduchu nedává Vanclovi nejmenší šanci - 2:1. Neuběhly ani dvě minuty a po ose Roman - Majoroš - Coufal, se poslední jmenovaný opět prosazuje a pojišťuje vedení Kuksu - 3:1. Za tohoto stavu se mohla dát příležitost i střídajícím hráčům, kteří neměli daleko k brance. Po nádherných přihrávkách od Coufala měl blízko k brance Vohnout, ale i Majoroš, ovšem oba branku minuli. Na výsledku to ovšem nic nezměnilo a Kuks si připsal třetí výhru v řadě.

   Zápas všichni odmakali na 100%, ale nejvíce se mi líbil výkon Gorola a Coufala. Ale hlavní je to, že jsme hráli týmově a ne každý na sebe. Příští zápas sehrajeme za týden s Bernarticemi opět doma, tak snad se dají marodi trochu dokupy. 

Fotky ze zápasu naleznete ZDE

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421