Kuks - Horní Maršov 5:3 (3:2)

11.06.2012 08:01

Góly: 2x Coufal (první z pen.), Všetečka, Odvárka, Pišl

ŽK: Všetečka, Pišl, Coufal

ČK: -

Rozhodčí: Machata

Diváků: 20

Sestava: Kopecký - Komárek, Staněk, Klust, Roman - Odvárka (Prokůpek), Majoroš, Pišl, Gorol - Všetečka (Pospíšil), Coufal

 

Série prodloužena na šest zápasů!!!

   Kuks čekal poslední domácí zápas této sezóny. Do Kuksu přijel Horní Maršov, který obsazoval dosavadní pátou příčku. Domácí, až na Prokůpka, který dorazil o poločase, nastoupili ve vítězné sestavě z minulých zápasů. Pouze Pospíšil zůstal na laviičce a na jeho místě nastoupil Komárek. Hosté dorazili pouze v jedenácti a to se jim stalo trochu osudným.

   Začíná zápas plný soubojů, který doprovází silný déšť. Kuks se hrne do útoku a téměř po pár minutách se Všetečka ocitl ze obranou hostí a šel sám na bránu. Brankáři nasadil kličku a pohodlně skóroval do prázdné branky - 1:0. Další šance přichází záhy, ale končí mimo branku. Hosté se snaží dopředu něco vymyslet, ale stoperská dvojice Klust-Staněk hraje bezchybně a nepouští je do vážnější šance. Kolem pětadvacáté minuty je brankářem hostí faulován ve vápně Všetečka. Sudí ihned vytahuje červenou kartu a píská pokutový kop. Ten chladnokrevně proměňuje Coufal - 2:0. Na tříbrankový rozdíl zvýšil po chvilce Odvárka, který vystřelil zpoza šestnáctky a jeho střela skončila až v síti - 3:0. Ovšem potom jakoby došlo k výpadku a Maršov snížil ještě do poločasu na rozdíl jedné branky. Ta první byla více než šťastná a po lobu Kopeckému se došourala do brány - 3:1. Druhá se vyvinula ze situace, že byl nakopnutý míč směrem k domácí bráně, Kopecký podběhl a nevyhodnotil správně situaci, Roman se ještě skluzem snažil zabránit brance, ale byl krátký - 3:2.

   Do druhého poločasu nastupuje opora týmu Prokůpek a jakoby hra zase ožila. Na dvoubrankový rozdíl zvyšuje Coufal, který se křižnou střelou trefuje podruhé v tomto zápase - 4:2. Pověstné bůro zasadil hostům Vláďa Pišl, který bravurně zavěsil z volného přímého kopu - 5:2. Poté se skvělými zákroky ukázal Kopecký, který si spravil reputaci z nepovedeného prvního poločasu. Za zmínku strojí, že hosté dohrávali utkání v devíti, neboť jeden hráč uviděl po faulu na Pišla druhou žlutou kartu a musel pod sprchy. Také zmíníme, že v Maršovské bráně se vystřídali hned tři brankáři, což je celkem nevídané. Ovšem vraťme se k zápasu. Kuks sice už dvojnásobnou přesilovku nevyužil, ale hosté se prosadili v oslabení, když jim rozhodčí téměř daroval pokutový kop - 5:3. Tímto stavem zápas končí a JISKRA si připisuje šestou výhru v řadě.

   Poslední zápas sehrajeme za týden s rezervou Prosečné, ale již teď víme, že Kuks tuto sezónu zakončí na 7. místě, stejně jako v předešlé sezóně!

Fotky ze zápasu ZDE

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421