Kuks - Libotov 3:1 (3:0)

31.03.2012 18:32

Góly: 2x Všetečka, Kopecký

ŽK: -

ČK: -

Diváci: 10

Rozhodčí: LAIK

Sestava: Prokůpek - Roman, Staněk, Petera D., Komárek - Kopecký, Majoroš, Benček, Gorol - Felgr, Coufal

Střídali: Petera T., Vohnout T., Materna, Všetečka, Odvárka, Picha, Klust

 

   Od dnešního zápasu se nedal čekat pohledný fotbal (vítr, déšť, sníh), ale přesto se oba celky snažily sehrát dobrou partii. Za Kuks chyběl pouze Vaníček, kterého zastoupil Prokůpek. Jinak byla sestava, dá se říct kompletní. Hosté přijeli oslabeni o několik hráčů.

  Hned v úvodu zápasu byl vítr proti Staňkovi a hosté se hrnuli dopředu, šanci ovšem zmařil výběhem Prokůpek. To bylo ovšem první poločas vše, co Libotovští vymysleli. Občas nějaký ten centr, ale žádné vážné ohrožení domácí branky. To domácí na tom byli lépe, kombinační hrou po zemi a dlouhými přihrávkami do kříže se snažili překvapit hosty. Občas se vyskytla nějaká ta střela, ale brankář hostů moc práce neměl. Ovšem poté vytvořil hrubku, která se vidí málokdy. Nepovedená střela Kopeckého mu proklouzla mezi nohama - 1:0. O dvoubrankové vedení se postaral opět Kopecký, který křižným pasem vyslal Všetečku tváří v tvář brankářovi hostů a vůbec se s ním nemazlil - 2:0. Poločas uzavřela akce jako přes kopírák: Kopecký --> Všetečka - 3:0.

   Druhý poločas došlo k mnohám změnám na straně domácích. Šancí bylo opět několik, ale žádná už bohužel neskončila v síti. Naopak na druhé straně zahrál velikou roli vítr a hostům se tak podařilo upravit výsledek na konečných 3:1 pro Kuks.

   Děkujeme do Libotova za skvělou domluvu a odehrání tohoto přípravného zápasu. Příští týden začínáme naostro, opět to bude v Kuksu a již od 13:00 v neděli přívítáme Podhůří "B"!!!

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421