Kuks - Mladé Buky "B" 3:4 po pen. (1:1)

22.08.2011 09:17

Góly: Klust, Texl, Mikeš

Penalty: 2:3 (Staněk, Roman)

ŽK: -

ČK: -

Diváci: 30

Rozhodčí: Mrkvička

Sestava: Prokůpek - Komárek (Jarůšek), Klust, Petera D., Roman - Pišl, Mikeš, Čornanič (Picha), Staněk - Felgr (Odvárka), Texl (Petera T.)

  

   První domácí zápas letošní sezóny a do Kuksu zajíždí rezerva z Mladých Buků. Hosté přijeli s poměrně starším kádrem, ale pomocí nakopávaných míču jednoho z beků se dostávaly do slušných příležitostí. Hra Kuksu nebyla nikterak jiná, kuksovští se přizpůsobili soupeři a chvílemi se tomu nedalo říkat fotbal. První velká šance Kuksu byla po rohovém kopu Mikeše, kde Staněk míjel míč o centimetry. Další šance už skončila v síti, po rohu Mikeše si naskočil Klust a otevřel skóre - 1:0. Tento stav trval pouhé dvě minuty, když obrana Kuksu zaspala a po sražené střele skončil míč za Prokůpkovými zády - 1:1. Ke konci poločasu si na Komárkův míč naběhl nádherně Staněk, ale brankář hostů lapil.

  Do druhého poločasu jsme vstoupili s tím, že soupeři vnutíme naši hru, což se nám vůbec nedařilo, a tak byli dá se říct oba poločasy totožné. Kdo se ovšem radoval z branky byl Kuks, to když se k míči dostal Texl a prostřelil brankáře hostí - 2:1. V 64. minutě kopali hosté roh, který domácí odvrátili jen k hráči Buků, který krásnou střelou vyrovnal - 2:2. Kuks chtěl vedení strhnout opět na svou stranu. Po Romanově dlouhém pasu si na míč naběhl Texl, obhodil si brankáře, a ten ho potom srazil, jasná penalta!!! Verdikt rozhodčího Mrkvičky překvapil snad všechny přítomné, kopal se faul na brankáře. Po této akci následoval brejk Buků po levé straně, záložník se dostal až do velkého vápna a podlem propasíroval míč podél Prokůpka - 2:3. Kuksovští ovšem dali všechny síly do útoku a po skvělém centru se v závěru trefil hlavou Mikeš - 3:3. Stoprocentní "ofsajdová" akce, kterou pomezní hostí neodmával měl Tomáš Petera, který ovšem hlavou minul, a tak se tedy body dělily.

  V penaltách byli šťastnější hosté, kteří trefili ze čtyř pokusů branku třikrát, domácí pouze dvakrát.

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421