Kuks - Podhůří "B" 7:1 (2:0)

19.05.2013 19:31

Góly: 2x Přeučil, Odvárka (z pen.), Pišl (z pen.), Staněk, Pospíšil, Prokůpek

ŽK: Sýkora

ČK: -

Rozhodčí: Čapek, Říha M., Říha L.

Diváků: 30

Sestava: Klevcov - Picha, Klust, Sýkora, Kopecký - Felgr (Roman), Prokůpek, Pišl, Majoroš - Odvárka (Staněk), Všetečka (Přeučil, Pospíšil)

(pozn.: druhý poločas šel Klevcov do hry a do branky se postavil Kopecký)

 

 

Report utkání:

Tuto neděli do Kuksu zavítal tým Podhůří čímž Kuksu skončila série s týmy ze spodních pater tabulky a v hned v dalším kole přivítáme doma našeho neoblíbeného soupeře z Horního Maršova.

Začátek zápasu byl jako z říše snů, běžela třetí minuta a Kuks se dostává do vedení proměněnou penaltou Odvárky, který si ji sám vybojoval. Po vstřeleném gólu se jakoby na domácí hráče snesla nervozita z tak brzkého vedení a začali jsme kupit chyby v rozehrávce. Po několika dalších šancích na obouch stranách se do konce poločasu ještě trefil Přeučil, který vystřídal zraněného Všetečku.

V druhém poločase jsme již kombinačními akcemi začali soupeře přehrávat a také se to začalo projevovat na výsledku, který postupně pro domácí navýšili Pišl z penalty na Klevcova, kterého do druhé půle pustil do hřiště Kopecký. Svůj vysnění gól v Kuksu také vstřelil Staněk, pro kterého to bude tučné zápisné do týmové kasy. Na gólu měl velkou zásluhu Klevcov, který vybojoval míč a naservíroval Staňkovi téměř před prázdnou branku. V další šanci se ocitl sám Klevcov, ale z malého vápna napalíl míč takovou silou, že se spíše snažil dotlačit míč do branky i s brankářem a tak se skóre měnilo na druhé straně. Kopeckého, který stál na malém vápně z 30 metrů přehodil hostující záložník a domácí tým vzpomínal na zápas s Borovnicí kde se podobným způsobem nechal

nachytat i Benček. Domácí hráči se však nenechali obdrženou brankou rozhodit a vylepšili si skóre dalšími brankami v síti hostí kdy svou druhou branku přidal Přeučil, který předskočil brankáře a hlavou usměrnil míč do branky. Trefil se také sváteční střelec Pospíšil, který tentokrát nehrál tradičně v obraně, ale jako hrotový útočník chladnokrevně obstřelil brankáře z velkého vápna levou nohou, po krásném přihrávce od Romana. Konečnou podobu výsledku dal Prokůpek, který po kombinaci s Klustem uklízel téměř do prázdné branky. Domácí tímto povinným vítězstvím upevnili svou pozici na druhém místě tabulky za Prosečnou a udrželi svůj náskok před Hajnicí a Radvanicemi.

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421