Kuks - Prosečné 2:0 (1:0)

11.03.2013 10:05

Góly: 2x Prokůpek

Bez karet.

Rozhodčí: LAJK

Diváci: 10

Sestava týmu:

  • Sestava první poločas:

Klevcov - Přeučil (Picha), Klust, Sýkora, Staněk - Vohnout, Mikeš, Prokůpek, Odvárka - Všetečka (Šulc), Pišl

  • Sestava druhý poločas:

Klevcov - Picha, Klust, Petera, Komárek - Haman, Mikeš(Vohnout), Prokůpek, Šulc - Pišl, Odvárka(Sýkora)

 

  • Do Trutnova na přátelský zápas s týmem Prosečné, který vede tabulku IV.třídy jsme odjížděli plni odhodlání poměřit síly s týmem, u kterého jsme na podzim prohráli 7:6 když o branky Jiskry se postarali Mikeš a Coufal shodně po třech zásazích.
  • Do zápasu jsme vstoupili aktivně a hned o prvních minut jsme provětrávali obranu soupeře kolmými pasy především na Jiřího Všetečku, kterého zdatně doplňovali Pišl a po krajích hřiště Odvárka a Vohnout mladší. Déšť, který začal zkrápět Trutnovské hřiště jakoby předznamenal černou hodinku hráčů Jiskry, kteří ač v nepřesnosti v rozehrávce se dostávali častěji do zakončení. Po jednom takovém střílel těsně vedle podél vyběhnuvšího brankáře hostí Všetečka. Do šance ho vyslal přesným pasem Prokůpek po kombinaci s Pišlem. Cca po 15minutách hry se z ničeho nic v jenom ze sprinterských soubojů s obráncem soupeře skácel k zemi Všetečka a za pomocí spoluhráčů odkulhal ze hřiště, pár minut na to při souboji o míč na půlce hřiště špatně došlápl Přeučil a oteklý kotník mu nedovolil pokračovat dále ve hře. Místo nich se na hrací ploše objevili Šulc a Picha. Oba zranění se tak vypravili na prohlídku do místní nemocnice a bohužel jejich ztráta pro tým je nejen bolestivá, ale také dlouhodobá. Po několika šancích na obouch stranách se nakonec hráči Jiskry dočkali vedoucího gólu kdy po rohovém kopu a následném vráceném centru před bránu Prokůpek hlavičkou přehodil vyběhnuvšího brankáře hostí.
  • Do druhého poločasu jsme vstoupili v pozměněné sestavě, kdy se do hry dostali Petera, Komárek a Haman a odpočívat zůstali Sýkora, Vohnout a Staněk. Na naší hře provedné změny neměli výraznější vliv a dále jsme si vytvářeli šance bohužel v jejich proměňování jsme již tak úspěšní nebyli. Postupně si na hostujícím brankáři vylámali zuby Vohnout střelou do břevna, Prokůpek, Pišl a Odvárka. Několik slibně vyhlížejících akcí kdy jsme postupovali v přečíslení na hostující obranu jsme svou zbrklostí a nepřesností nedotáhli do tíženého úspěchu a díky dobře chytajícímu Klevcovovi, který tým podržel při ojedinělých šancí soupeře jsme stále mohli myslet na vítězství. Aby zraněných na domácí straně nebylo málo po jednom souboji u půlící čáry odkulhal ze hřiště Mikeš, který si obnovil zranění z podzimní části sezony a tak jsme opět museli míchat sestavou. Na končných 2:0 pro Jiskru upravil po rozehraném rohovém kopu Odvárky a několika odrazech ve vápně střelou k tyči Prokůpek.

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421