Kuks - Vítězná 2:3 (0:1)

24.03.2012 15:33

Góly: Roman, Felgr

ŽK: -

ČK: -

Diváci: 20

Rozhodčí: LAIK

Sestava: Vaníček - Pospíšil, Staněk, Petera D., Picha - Roman, Benček - Kopecký, Gorol, Vohnout T. - Všetečka

Střídali: Felgr, Materna, Odvárka, Petera T.

 

  Tentokrát si kuksětí borci vyzkoušeli zahrát si proti kvalitnějšímu týmu, jímž byla Vítězná, ve které hostuje náš hráč Jirka Vohnout. Kuksu chyběli opory: Coufal, Pišl, Majoroš, Mikeš a Prokůpek, ale přesto odehráli dobrý výsledek.

   První poločas nedopadl dobře, Vítězná od začátku tlačila a nebýt skvělého Vaníčka v bráně, zápas by skončil debaklem. Kuks se pomalu nedostal za půlku. Nepřihrál si pomalu ani na metr. Ovšem do velkého vápna se hosté dostávali jen zřídka. Přeci jen se, ale jedné branky dočkali, a to ve 44. minutě, kdy se prosadili hlavou po přesném centru.

   O přestávce si vzal v kabině slovo Benček a zkritizoval celý poločas, co to šlo. (měl pravdu) Do druhého poločasu jsme nastoupili s nějakými změnami. Kombinace se zlepšila, dokázali jsme si přihrát a občas se nám podařilo vystřelit. Ovšem z branky se radovali opět hosté. Když Petera neuhlídal útočníka hostů a ten neměl problém se zakončením. Za domácí se po chvíli podařilo snížit Romanovi - 1:2. Potom se hra odehrávala spíše na polovině a došlo k mnoha soubojům. Po hodině hry došlo k překvapení všech. Roman poslal pas na Benčeka, ten pobavil diváky v ochozech a naservíroval Felgrovi, ten nasadil kličku a prostřelil golmana hostí mezi nohy - 2:2. V samém závěru padla ještě jedna branka, o kterou se postarali hosté. Byla jako přes kopírák s tou první. Zápas tedy skončil 3:2 ve prospěch Vítězné. Naši hráči si určitě z tohoto zápasu něco odnesli.

   Za týden nás čeká zápas s Libotovem a poté jedeme naostro! Děkujeme do Vítězné za zpříjemnění soboty :-)

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421