Lampertice - Kuks 4:3

20.03.2010 22:31

Góly: Pišl, Majoroš, Felgr

ŽK: -

ČK: -

Diváci: 15

Rozhodčí: Odvárka

Sestava Kuksu: Šimek Josef - Mikeš, Roman, Pospíšil, Šimek Jiří - Novotný, Pišl, Majoroš, Komárek - Felgr, Staněk

Střídali: Všetečka, Materna, Skvrna


Info o zápase...

 

   Po včerejším zápase s Radvanicemi sehrál Kuks další zápas, a tentokrát se protivníkem stali Lampertice.

  Zápas začal v poklidném tempu, oba týmy kombinovaly a čekaly s čím přijde soupeř. Zhruba ve 25. minutě šli Lampertice do vedení, když vyběhnuvší brankář Šimek neměl nárok - 1:0. Druhá branka padla hned v zápětí, když po rychlém protiútoku unikl obraně útočník Lampertic a do protipohybu brankáře zvýšil na 2:0. Poté vystrčil růžky i Kuks a po Pišlově nepříliš povedené střele skončil míč překvapivě v síti. Za zmínku stojí i branka Staňka, který si po krásné akci naběhl do vápna, ale branka nebyla uznána neboť pomezní odmával sporný offside. Lampertice se na konci prvního poločasu už zmohli pouze na hlavičku z rohu, kterou skvěle vytáhl Pepa Šimek na břevno. Poločasový stav byl tudíž 1:2 z pohledu Kuksu.

  O přestávce si Kuks vysvětlil chyby a vlítl do druhého poločasu jako uragán. To se totiž po krásném centru dostal k míči dorostenec Všetečka a zavezl míč do vápna. Přesto, že byl držen za dres, tak sudí nepískal a dal výhodu, což se nakonec vyplatilo. Po Všetečkově přihrávce se do míče opřel Majoroš a brankář byl bez šance - 2:2. Po této brance začal být Kuks sebejistější a po průniku Skvrny se dostal ke střele zhruba z hranice šestnácky Felgr, který se nemýlil - 2:3. Psala se asi 65. minuta a hosté z přímého kopu vyrovnali na 3:3. A jako na potvoru dostali Kuksáci ještě jeden gól zhruba pět minut před koncem z pokutového kopu, při kterém neměl Šimek tu nejmenší šanci - 4:3.

    Zápas by se dal shrnout za jeden z těch pohlednějších a myslím si, že dnes si Kuks bod určitě zasloužil, ale nakonec mu nebylo přáno.

(Tomáš Roman)

 

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421