Libotov - Kuks 4:3 (3:0)

25.09.2011 19:11

Góly: 2x Mikeš (první z pen.), Prokůpek

ŽK: Klíž, Odvárka

ČK: -

Diváci: 40

Rozhodčí:

Sestava: Klíž - Roman, Petera, Odvárka (Picha), Kopecký (Benček) - Mikeš, Majoroš, Staněk (Jarůšek) - Prokůpek, Pišl, Coufal (Klust)

 

  Za krásného nedělního odpoledne zajíýděl Kuks loupit body do nedalekého Libotova. V zápase dostal od začátku příležitost Kopecký, který začal na pravé obraně. Bilance Kuksu s Libotovem je špatná. Z hráčů, kteří hrají za Kuks nepamatuje ani jeden výhru nad tímto celkem.

 

  Kuks začal s rozestavením 4-3-3, která jak se zdálo asi nikomu nesvědčilo, a proto po prvním poločase ostudně prohráváme 3:0. Za první poločas jsme stihli dostat branku s penalty - 1:0. Další po úniku a skvělém lobu ještě před brankářem Klížem, který nakonec ještě dostal žlutou kartu za faul - 2:0. Třetí branka padla po úniku po straně, kde Roman neuhlídal svého hráče - 3:0. Katastrofa!!!

 

  Druhý poločas jsme se vrátili k naší hře 4-4-2, přestali jsme si nadávat do č*****, deb*** apod. Pomohlo to? Jakpak by ne, kuksovské stíhačky Majoroš s Mikešem byli konečně zapojeni do hry a hned to bylo znát. První šance a hned faul na Coufala ve vápně, Mikeš proměňuje - 3:1. Neuběhlo ani pár minutek a Kareš loví ze sítě podruhé, to když mu poslal míč do sítě Prokůpek - 3:2. Začala to být až zajímavé, že by bezradný Kuks mohl získat nějaký ten bod do tabulky. ALE!!! Co se nemělo stát, na druhé straně utekl Pichovi útočník, Klíž zmenšil střelecký úhel, ale už to nebylo nic platné. Poté provětral Fanda Picha svého brankáře ještě ze své kopačky, ale bylo z toho pouze břevno. Kuks se nevzdával a opět se dostal na dostřel jedné branky. Po faulu na Pišla si míč staví Jiří Mikeš, a kdo ho zná, tak ví, že Jirka se v těchto situacích nemýlí, a patří teď k tahounům týmu. Na konečných 4:4 mohl dát Roman, ale jeho střela byla nepřesná. 

 

  Kuks tedy s Libotovem opět nebodoval, ale ukázal v druhém poločase, že fotbal hrát umí, ale bohužel fotbal se hraje na dva poločasy, na což si musíme zvyknout.

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421