Muži: Chotěvice - Kuks 5:0

04.10.2009 12:28

Góly: -

ŽK: -

ČK: -

Diváci: 60

Rozhodčí: Prokop P.

Sestava: Vít - Otava (Dvorský), Téra (Materna), Čornanič, Šimek - Pospíšil, Novotný, Benček, Komárek (Prokůpek) - Vohnout, Staněk

 

   Muži zavítali v 10. kole na půdu favorizovaných Chotěvic. Ti před duelem zaujímali 3. příčku což bylo varování pro Kuks, že tohle rozhodně lehký zápas nebude.

   První poločas začal po hvizdu rozhodčího Prokopa. Kuks se celý poločas snažil, ale přesto se soupeři nemohli téměř v ničem vyrovnat. Ten hrál výborně technicky, presoval a byl silnější i v osobních soubojích. A znát to bylo i na výsledku. Kuks první poločas prohrál jasně 3:0.

   Druhý poločas byl skoro totožný. Kuksovští se snažili ještě urputněji bránit, aby to neskončilo debaklem. Soupeř stejnak dokázal ještě dvakrát skórovat a roznesl Kuks 5:0. Zápas měli domácí jasně v moci a hosté se jen trápili. Kuksovským se nedařilo nic. Jedinou střelu na bránu si mohl zapsat Komárek, který z půlky pálil na bránu, když si všiml vyběhnutého gólmana. Parádní lob se mu ale nepodařil a tak místo gólu si mohl vychutnat jen potlesk z laviček.

   Doufejme, že Kuksovští proti Chvalči předvedou úplně jiný fotbal. 

(Michal Staněk)

Hráč zápasu: Vohnout

Smolař zápasu: Otava

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421