Muži: Kuks - Borovnice 0:1

06.09.2009 20:44

Góly: -

ŽK: -

ČK: -

Diváci: 30

Rozhodčí: Mlynář

Sestava: Vít - Pospíšil, Petera, Roman, Šimek - Komárek (Otava), Malý, Vohnout, Benček (Staněk), Špůr - Novotný (Kašpar)

 

   Kuks v 5. kole hostil favorizovanou Borovnici s níž mají v posledních letech nepěknou bilanci. Tento zápas měl být tak odvetou v nové éře kuksovského fotbalu. Bohužel se tak ale nestalo. V tomto zápase za Kuks nastoupili nové dvě posily. Obránce Jiří Šimek a záložník Miroslav Malý, asi nejzkušenější fotbalista co kdy v Kuksu hrál.

   První poločas byl vyrovnaný na všechno. Jak na skóre, tak i na šance. Domácí zprvu Borovnici jasně přehrávali. Bohužel ale kuksovští hráči Vohnout a Novotný spálili dvě obrovské šance, tzv. gólovky. Borovnice si také vytvořila pár slibných šancí, ale buď je zlikvidoval brankář Vít nebo perfektní obrana.

   Ani druhý poločas nesklidil ovoce pro domácí. Sice dlouho drželi příznivý stav 0:0, který by eventuelně přinesl Kuksu 1 bod, po penaltách možná i 2, ale nakonec, 5 minut před koncem, byl brankář Vít přece jen překonán. Po rohovém kopu ho jeden z útočníků Borovnice překonal hlavičkou a to byla pro Kuks velká rána. Opět bez bodu!

(Michal Staněk)

Hráč zápasu: Petera

Smolař zápasu: Novotný

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421