Muži: Kuks - Lampertice 1:2

26.09.2009 14:24

Góly: Vohnout

ŽK: Kopecký

ČK: -

Diváci: 70

Rozhodčí: Langer

Sestava: Vít - Pospíšil, Téra (Dvorský), Petera, Materna (Šimek) - Kopecký, Malý (Novotný), Špůr, Kulhánek - Vohnout, Staněk

 

   Do Kuksu zavítal soupeř z Lampertic, který zaujímá přední příčky tabulky. Krásné počasí přilákalo na hřiště zhruba 70 zvědavých fanoušků jak z Kuksu, tak Lampertic. A bylo se na co koukat.

   První poločas začali lépe domácí. Po centru z levé strany zpracoval Vohnout míč a vystřelil na bránu. Brankáři hostí míč uskočil před rukama a tak se mohli kuksovští radovat z vedení - 1:0. V prvním poločase mohlo vedení narůst. A hned dvakrát. Nejdřív Kulhánek nepřekonal vyběhnutého gólmana, pak zase jeho střelu zmařila branková konstrukce. I tak to byl dobrý výsledek do druhé půle.

   Se začátkem druhého poločasu přišlo střídání. Za Malýho skočil do hry Novotný, jenž si nakonec vyměnil post s Vohnoutem. To byla ale asi chyba. Po jednom z pasů utekl útočník Staněk směrem k bráně, obešel vyběhnutého gólmana a nacentroval Novotnému před bránu. Ten měl takového času, že kdyby si zapálil cigaretu, tak ji ještě stihne vykouřit. Jenže Novotný míč trefil z voleje a zcela prázdnou bránu přestřelil. A jak se říká: "Nedáš, dostaneš!" tak se také stalo. Po zmatku při rohovém kopu vyrovnal stav na 1:1 kapitán Lampertic. Kuksovští dlouho drželi alespoň nerozhodný stav, ale nakonec byla obranná vazba zdolána a Lampertice si díky druhému gólu odvezly z Kuksu možná i nezasloužené 3 body!

 (Michal Staněk)

Hráč zápasu: Vohnout

Smolař zápasu: Novotný

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421