Muži: Kuks - Malé Svatoňovice 2:1

21.09.2009 11:40

Góly: Vohnout, Špůr

ŽK: -

ČK: -

Diváci: 50

Rozhodčí: Coufal

Sestava: Vít - Komárek, Petera, Čornanič, Pospíšil - Staněk (Kulhánek), Špůr, Malý, Benček (Jarůšek) - Vohnout, Texl

 

   V neděli nastoupil na hřiště v Kuksu domácí seniorský tým proti soupeři z Malých Svatoňovic. Kuks se 3 body zaostával za soupeřem v tabulce o 4. příčky. Tohle ale muži chtěli změnit. A také změnili.

   První poločas začal velmi sympaticky. Na fotbal se dalo dívat, což se o předchozích zápasech říct nedá. Tvořila se kombinační hra na středu, posílaly se pasy na hroty a obrana s klidem na duši odvracela útoky soupeřů. Jistý byl i brankář Vít, který chytil pár pohledných střel Svatoňovic. Hrozily oba týmy. Kuks se ale do vedení dostal jako první a celkem zaslouženě. Miroslav Malý zpracoval na půli míč a poslal dlouhý pas na rozběhnutého Vohnouta. Ten za běhu s klidem zpracoval a po útěku obráncům nedal gólmanovi šanci - 1:0.

  Druhý poločas toho ale nabídl opoznání více. Přinesl druhý gól Kuksu, který vsítil Špůr. Po autovém vhazování, které rozehrával Vohnout se dostal Špůr k míči. Sice se štěstím ale přece jen se prosóloval až k bráně, kde prostřelil mladého gólmana a přidal tak ne své konto již druhý gól v sezóně - 2:0. Hosté ke konci sice tlačili, ale zmohli se jen na snížení výsledku, což jim na bodový zisk nestačilo. To už se ale psali poslední minuty utkání, takže na vývoji hry se to více méně nepodepsalo. Kuks tak vyhrál druhý zápas v sezóně a v tabulce se posunul o jednu příčku na 11. místo. CIGI HEJ, CAGA HEJ...!!!

(Michal Staněk)

Hráč zápasu: Vohnout

Smolař zápasu: Staněk

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421