Muži: Prosečné - Kuks 6:1

30.08.2009 19:02

Góly: Špůr

ŽK: Skvrna

ČK: -

Diváci: 70

Rozhodčí: Káník

Sestava: Vít - Pospíšil, Čornanič, Skvrna (Otava), Materna - Benček, Vohnout (Kašpar), Špůr - Komárek, Felgr (Jarůšek), Staněk

 

   Po dorosteneckém výkonu měli muži v Prosečné těžký úkol. Neprohrát o tolik, aby se skóre vyrovnalo. Vysokou laťku dorostenců ale překonat nedokázali. Prohráli ve stejném poměru, jako vyhrál dorost. Dalo by se tedy říct, že skóre z obou sobotních zápasů bylo 7:7. Zajímavé jsou také poločasové výsledky, které byly u obou zápasů stejné (2:0).

   Sokol Prosečné je prozatím lídr tabulky. Po 4 odehraných kolech ještě neztratili bod a ukázali Kuksu proč tomu tak je. I když Kuksovští nepředváděli špatný výkon, na favorizovanou Prosečnou to prostě nestačilo. Měli mnohem lepší kombinační hru, dravější útočníky i spolehlivější obranu. Do poločasu byl tedy výsledek 2:0 ve prospěch domácích.

   Druhý poločas přinesl opět více gólů, 4 domácích a 1 hostů. Za Kuks se trefil Špůr, když kopal přímý kop. Vyběhnutý gólman už na míč nedosáhl a tak Špůr zahnal alespoň kousek ostudy. Zápas sledovalo zhruba 70 diváků, kteří svůj tým hnali, hnali, až ho dohnali do vítězného tažení. 

(Michal Staněk)

 

Hráč zápasu: Špůr

Smolař zápasu: Skvrna

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421