Muži: Velká Úpa - Kuks 1:5

28.10.2009 21:27

Góly: 2x Benček, Vohnout, Komárek, Malý (z pen.)

ŽK: Vohnout, Komárek

ČK: -

Diváci: 20

Rozhodčí: Lamberský

Sestava: Vít - Pospíšil, Petera, Staněk, Šimek - Benček (Novotný), Malý, Špůr, Komárek - Texl (Dvorský), Vohnout

 

   Kuks v dohrávce zavítal na hřiště ve Starých Bukách, kde proti němu nastoupil celek AFK Velká Úpa, které patří předposlední políčko v tabulce. Jejich hra tomu ale nenasvědčovala, protože zlobili. A dost.

   Rozhodčí Lamberský odpískal začátek a mohlo se hrát. Opět se tvořili šance na obou stranách. Kuks byl v prvním poločasu o něco málo lepší. Nasvědčovali tomu hned dva góly. Ten Texlův pro ofsajd uznán nebyl, Vohnoutův ale už jo. Po velké chybě domácího gólmana, který neudržel míč, ho Vohnout doběhl, míč vypíchl a následně uklidil za brankovou čáru - 0:1. Domácí hrozili hlavně dlouhýma míčema za obranu, která dost často musela tahat za záchranné brzdy. Poločas ale skončil a začít mohl druhý.

   Ve druhém poločasu kuksovští svého soupeře jasně přehráli. Po rohovém kopu napálil z voleje míč Benček, který se trefil pod břevno a zvýšil vedení - 0:2. Po krásné kombinaci s Vohnoutem ho napodobil Komárek, jenž se trefil poprvé v sezoně - 0:3. Na 0:4 pak zvýšil Malý tradičně z penalty. Domácí dokázali zkorigovat výsledek jen jedním kontaktním gólem 1:4. Poslední slovo ale měl opět Kuks, když se podruhé v zápasu trefil Benček opět střelou pod břevno a udal tak zápasu konečný výsledek.

(Michal Staněk)

Hráč zápasu: Benček

Smolař zápasu: Texl

Kontakt

Roman Tomáš

TJ Jiskra Kuks
Kuks 84
okres Trutnov
544 43

721 521 421